Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kiall a bordam es torzit az...

Kiall a bordam es torzit az amugyis kicsi cicimen, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A jobb oldalon kiall az egyik bordam es mashogy all miatta a az egyik cicim es raadasul a melltartok is nyomnak... Illetve az is gond hogy minden melltarto nagy ram, nem tudom oket kitolteni igy kenytelen vagyok a szivacsos megoldast valasztani, de nagy a hely a ket cicim kozt es hulyen nez ki plusz a bal cicim szele kilog a melltartobol.

17 eves/53kg/174cm

75/a (az "a" 80%ban szivacs)

2014. aug. 19. 13:43
 1/7 anonim ***** válasza:

Étkezz rendesen, változatosan és járj sportolni. Ha hízol is, akkor az nem 100% zsír lesz és így szép formás testre tehetsz szert. Nem megy egyik napról a másikra, kell kb. 1 hónap, mire látszódni fog az eredmény. Véleményem szerint a 174cm-hez nagyon kevés az 53kb. Én 160cm vagyok és 54-55kg úgy, hogy nem vagyok kövér, se gebe, nem vagyok izomállat sem, hanem normális, sportos, egészséges testtel rendelkezem. Szóval elméletileg +10kg-ot simán elbírnál egészséges étrend és sportolás mellett és akkor melled is lenne és a bordáid is eltűnnének.

De ha gondolod, megkérdezheted a háziorvosod, vagy felkereshetsz egy táplálkozási tanácsadót is, ők is meg tudják ezt erősíteni.

2014. aug. 19. 14:17
 2/7 A kérdező kommentje:

Tudom, idealis 64 kg lenne, de nem tudok hizni. 4 eve ennyi vagyok pedig eszek rendesen. A kedvenc kajam egyebkent a sultszalonna :)

A kornyeken nincs taplalkozasi tanacsado, anyaektol meg nem akarok segitseget kerni max kirohognek es a cicimre azt mondjak h majd noni fog (pedig nem) es a sulyomra meg h egyel tobbet :D... Haziorvos a sulyomra szinten ennyit mondott...

Szetnezek neten hatha van vki, csak penz kene hogy eljussak oda :/

2014. aug. 19. 14:26
 3/7 anonim ***** válasza:

Táplálkozási tanácsot a neten is tudsz kérni, igaz, ezt személyre szabják - és drágán! - de találhatsz olyan hasznos leírásokat, amikkel el tudod kezdeni. És nem elég enni, mert:

-ha csak eszel, az anyagcseréd erre áll be, csak simán lebontja a tápanyagot.

DE, ha elkezdesz sportolni, több energiát éget el a szervezeted, mint előtte, és ekkor több tápanyagra van szüksége, tehát, ha rendszeresen sportolsz, változik az anyagcseréd, több tápanyagot fog felvenni a szervezeted, hogy legyen miből égetnie az új életmód miatt.

Tehát sportolással nem csak fogyni lehet, hanem hízni is. Csak míg a fogyásnál diétázol és inkább a vitaminokra figyelsz, itt nem kell diétáznod, nem kétszersültet kell enned és nem kell számolnod a kalóriákat. A vitamin persze ez esetben is fontos, szedj multivitamin, ebben ugye minden benne van, ami kell a szervezetnek. Persze azt mondják, ha rendesen eszel, akkor megkapsz minden szükséges vitamint, de szerintem ez nem teljesen igaz, ha pl. nincs a héten minden második nap hal ebédre, akkor az omega3 máris hiányzik...

Tehát a multivitamin segíteni fogja az anyagcserét, étvágyat is fog csinálni, mellette sportolj és enni is fogsz tudni! A rendszeresség fontos! Ne halogass semmit, se étkezést, se a mozgást! /ha pl. nem vagy éhes reggel, akkor is egyél legalább egy fél szelet lekváros kenyeret.../

2014. aug. 19. 14:50
 4/7 A kérdező kommentje:
Anno 2 evig versenyszeruen usztam, de akkor se hiztam.. Tobbet ettem teny, de egy dekat se hiztam :\
2014. aug. 19. 15:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Még pajzsmirigy probléma is okozhat ilyesmit. Ki kell vizsgálni, látatlanban semmilyen orvos nem képes megmondani, mi a bajod, mit csinálj. Ha elmennél dokihoz, többre mennél, mint az itt írogatással...
2014. aug. 19. 15:43
 6/7 A kérdező kommentje:
Irtam hogy az orvos azzal letud hogy egyek tobbet... Egyebkent a kiallo bordat ugy ertsetek h 1 db kifele all az osszes tobbi meg normalisan!
2014. aug. 19. 15:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem csak egyetlen egy orvos dolgozik ebben az országban... De keresd csak a kifogásokat, a te bajod...
2014. aug. 19. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!