Kicsi a húgyhólyagom, gyakran kell pisilnem, nem tudom sokáig tartani. Lehet segíteni ezen és hogyan?
Kicsi a húgyhólyagom, gyorsan megtelik, másfél-2 óránként érzem az ingert. Innen még kb fél óráig tudom tartani maximum. Ez nem gyulladás, vagy ilyesmi, mert mindig így volt és nem iszok túl sokat, napi 2 litert, szoval attol sem lehet, egyszerűen csak kicsi a hólyagom.
De lehet ezen segíteni valahogyan? Olvastam, hogy szoktatni kell a hólyagot a több vizelet elviseléséhez úgy, hogy inni kell sokat, aztán visszatartani amíg csak lehet, így kitágul és nagyobb lesz a befogadóképessége. Erről hallott már valaki, vagy valami más módszerről ami használhat? Köszi!
én is sokat pisilek mert csak iszok iszok de közben nem eszek semmitsem ami felfogná a folyadékot.Van úgy hogy már fél óra elteltével érzem az inger.
Nos ezzel a visszatartom,hogy táguljon a hólyagom szokás nagyon egészségtelen. Ugyanis később akár inkontinenciád is kialakulhat, hA érzed az inger menj nem kell hólyagot tágítani.
ÉS midnen 5. pohárba tegyél egy negyed kanálnyi sót
írj sinobiiai-nak, ő ebben szakértő! xdd
nem, dehogy, az egy elmebeteg állat nehogy írj neki, csak vicceltem xdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!