Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tampon problémámra van megoldás?

Tampon problémámra van megoldás?

Figyelt kérdés
Már kipróbáltam a Super plus o.b.-t is, és az a gondom, hogy alig hogy felhelyezem a tampont, kb 30 perc után a kihúzószál véres lesz, és elég "durván". Viszont maga a tampon még alig véres. Pedig szerintem jól helyezem fel, mert nem érzem, hogy ott van. Esetleg tudtok valami megoldást a problémámra?
2010. jan. 14. 21:00
 1/7 anonim ***** válasza:

Mosakodj meg.

A tampon szála azért véres, mert a hüvelyed körül még picit véres voltál, mikor az új tampont felraktad és azt szívja be.

2010. jan. 14. 21:06
 2/7 anonim ***** válasza:
55%
A kupakfoliat lehuztad?A tetejen?
2010. jan. 14. 21:06
 3/7 anonim ***** válasza:
57%

Kupakfólia. :D De jót röhögtem. :) Bocs.

Én is azt mondanám, amit az első hozzászóló.

2010. jan. 14. 21:12
 4/7 anonim ***** válasza:

Sokan nem tudják, hogy a tampont nem csak egyszerüen fel kell dugni, hanem célszerü elözöleg a madzagos végét az ujjaddal kicsit kitágitani (kicsit tölcsér alakúra). Igy a tampon a hátsó végén egy picit szélesebb lesz. Ha felhelyezed és egy nagyon kicsit visszafelé húzod, akkor ez a kiszélesitett rész felfekszik a hüvelybemenetnél és rendesen lezár.

A te általad emlitett eset elöfordulhat ugyanis, ha a tampon alsó vége és a hüvely pereme közt marad egy fél mm-es vagy még kisebb rés, és ott ereszt.

2010. jan. 14. 21:23
 5/7 A kérdező kommentje:
Már rég óta haszálok tampont, meg szoktam mosakodni, már midnen lehetséges módot próbáltam. Utolsó válaszadónak köszönöm, sokat segítettt:)
2010. jan. 14. 21:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Az utolsó vagyok, örülök, hogy tudtam segiteni.
2010. jan. 14. 21:55
 7/7 anonim ***** válasza:
kipróbálhatod a flexiát is, annak vannak ilyen kis szárnyai, és felfogják azt a vért, ami oldalt folyna le.
2010. jan. 14. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!