Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek a koltozes az jo...

Szerintetek a koltozes az jo megoldas a problemamra?

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy nagyon bonyolult a helyzet,de megprobalom erthetoen leirni a dolgokat

Angliaban elek 2 eve a parommal,akivel mindig voltak konfliktusaink,tehat fel ev itt eles utan elojottek a psziches tunetek egy evig nem tudtam aludni,de bejartam dolgozni,mindent megcsinaltam,ez utan az 1 ev utan iden juniusban gyomorbetegsegem lett(szornyu volt)szedulessel, remegessel,gyengeseggel,rosszuletekkel fuszerezve:-( oktoberben kezeltek ki addig hanytam meg kinlodtam nem tudtam junius ota dolgozni(azota tappenzen vagyok a mcdonaldsnal),raadasul szorongasos depressziot,meg szomatikus zavart is megallapitottak ,amire gyogyszert szedek(antidepresszanst)amit most csereltek le,ugyhogy nagyon jo, de nem is ez a lenyeg,hanem az ,hogy ebbol az egeszbol az jon le ,hogy en elfolytottam a gondokat es ezek szep lassan lebetegitettek mentalisan!Es a baratom nagyon durva dologokat szokott mondani,altalaban 7vegen amikor iszik akkor nagyon rossz,olyankor mindig ocsarol a csaladomat fikazza,hogy rosszak(mert 5en vagyunk tesok,es nem nagyon tudtak penzt adni az angliai kijoveshez)meg elis valtak,de ugy mondja,mintha en ettol egy "szar"lennek pedig eskuszom mindent megcsinalok,nagyon tiszta is vagyok igyhat tisztasag is van.mindennap fozok kajat,hogy tudjon mit vinni a meloba o 60orat melozik egy heten 12orazik mindennap szombat deltol vas estig pihen...De a 7 vegeken mindig iszogat, beszologat,es megbant pedig en igy ezzel a betgseggel is a leheto legjobbat hozom ki magambol, pedig sokszor nem egyszeru!!!Es van itt egy baratnom (nemreg ismertem meg es elkoltozhetnek hozza,es most nagyon azon vagyok,hogy elmegyek mert a pasim nem fog megvaltozni valoszinuleg!en meg igy nem leszek jobban sose.Most jovo7tool ugy erzem visszatudok menni melozni vegre de 30orat egy heten, mert elsore nem hinnem,hogy menne a 40ora.Szerintetek ez jo megoldas lenne,ha a barinomnel lennek?kulon szobam is lenne,es kozel is van a varoshoz,felesbe allnank a bert!!!felek,hogy ha ezt elhalasztom orokre a barimmal kell lennem,es egyedul pedig nem koltozok el,ugy ertem,hogy egymagamba nem szeretnek egyedul elni.Most orulok is ennek a lehetosegnek igaz kicsit sok a lakber,de jutna ra penz,ugy erzem muszaj megtennem ezt a lepest,mert kulonben ha nem akkor elkotelezem magam ennek az embernek akivel elek,es nem akarom mar,nem megy,Ugyis orokre felfogja hozni, hogy nekem ez bajom stb. kulonfele gunyneveken is hiv pl. luzer,mar volt h azt mondta akinek ez a baja,mint nekem ugy hivjak dilis!Merg most 7 vegen azt mondta legyunk csak agytarsak,es o megfoz magara meg minden,hat akkor mondtam,hogy ezt mar nem!menjen a fenebe...nem vagyok dilis sem nagyon alkalmazkodo vagyok es rendes nem vagyok hisztis sem,O tette ezt velem kezdem azt erezni, es nem szabadna hagynom ezt a koltozes lehetoseget elmenni magam mellett, mert akkor orokre ez lesz o 33eves, en 21/L legyszi irjatok valami velemenyt egyedul nem merem meghozni a dontest,vagyis a szivem mar dontott,de nem tudom,hogy mondjam meg neki,hogy en elmennek,megkell tennem,Tudom a vitak utani napokon megy az ,hogy szeret meg bocsi stb,de szerintem neki csak igy kenyelmes9kihasznal)! ha egyedul hagyom az szar lesz neki,de ugy erzem elkell mennem az en erdekemben.segitsetek,hogy csinaljam???Elvileg meg varnom kellene par hetet, mert a munkakezdesemet meg megakarom varni,hogy hogy megy stb..Koszi annak aki ir!!!!21/L

2009. nov. 10. 14:51
 1/3 A kérdező kommentje:
Latom tul hosszura sikeredett:-( segitsetek legyszi
2009. nov. 10. 18:22
 2/3 anonim válasza:
Sajnálom a helyzeted,nem lehet könnyű ahogy kivettem szavaidból. És a válaszom. MERJ lépni! A szived már megmondta mit tegyél, hát kövesd is. 24f
2009. nov. 10. 20:11
 3/3 A kérdező kommentje:
koszike a valaszodat! en megtennem,de egyenlore felek,nem tudom,hogy csinaljam, es hogy utana konnyebb lesz e nekem, valoszinuleg konnyebb lesz, de nagyon erosnek kell lennem az tuti!!!!
2009. nov. 11. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!