Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Aktus utáni 2. napon terhesség...

Aktus utáni 2. napon terhességi tünet? Ugye biztos tuti nem vagyok terhes? (elszakadt az óvszer, bővebben lent) SOS

Figyelt kérdés

Tegnapelőtt voltunk együtt a párommal, a második menet közben (hallott egy kis *durranást*-ezt mondta,) kivette, látta hogy kiszakadt. Teljesen kétségbeestem.. Ő nyugtatott, hogy semmiképpen nem lehetek az, mert -masodszorra- nem élvezett el(mert ugye észrevette a szakadást!). Az első menet rendben volt, nem lyukadt kis a gumi, és letöröltük a @%&vesszőjéről a un. felesleget, és csak kb. 5 perc múlva raktuk fel a következő gumit!

Most meg picit görcsölök.. (utolsó mensim júli. 24-én jött meg, nem állt be teljesen, de kb 25-31 napra szokott megjönni.)

Tisztában vagyok azzal, hogy mielőtt elment volna, észrevette, sőt, még az előző menet után is vártunk öt-tíz percet (és ugye 2-3 percig életképesek a spermiumok), még is picit félek! Tesztet vettem, kb 1,5 hét múlva meg csinálom..nagyon nem hiányzik egy baba...:(

kíváncsi vagyok, mit gondoltok! Előre köszönöm a válaszokat!

Bocsanat, ha zavaros, és a hibákért bocsánat, telefonról vagyok.

Egy aggódó 18 éves

2014. aug. 17. 11:33
 1/5 anonim ***** válasza:
nyugi tuti hogy nem vagy az, ne parázz :D
2014. aug. 17. 11:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Ilyen hamar tunet nem jelentkezhet!! Nem tudom azt mondani 100% an hogy tuti terhes vagy de azt sem hogy nyugi nem vagy az!! Kicsi az eselye mivel nem elvezet el benned es eszre vette udoben hogy koszakadt....de viszont elozoleg ujjra volt egy aktus... ami nem biztos hogy e maradt .....(ondo).... ami aktus kozben beled ment... vagy epp elovaladek.... igaz kicsi az esely.... higy terhes legyel...

Alltalabn ugy van aki nem akar babat elsore ossze jon veletlenul....akki viszont akkar evekig probalkoznak!!!

Legfobb dologg hogy ngugodjj meg mert ha be parazol mrg a menstruaciod is sokat fog kesni es azt hjszed valoban bigy terhes vagy..... es ki fogsz kiszulni

2014. aug. 17. 11:45
 3/5 anonim ***** válasza:
69%

Te is szex helyett inkább utánanéznél az emberi szaporodásnak, és nem kérdeznél hülyeséget...

Szex után ha meg is termékenyül a petesejt (az sem három pillanat, amíg felúsznak odáig, és átfúrják a vastag sejtfalat) utána még jóóó sok idő, mire az beágyazódik, és egyáltalán elkezdődik a hormon termelés...

Szerinted a tesztek miért nem tudják kimutatni? Elárulok valamit: amíg a petesejt nem ágyazódik be, addig még maga a szervezet sem tud róla, hogy kezdődő terhesség van - ezért nincs rá hormonális válasz.

És amikor a szervezet már elkezdi építeni a terhességhez szükséges "dolgokat" az is szép idő, amíg a változások olyan erőteljesek lesznek, hogy te tudatosan is észleld őket.

Szóval, legközelebb szex helyett inkább a biológia könyvet olvasgass...

2014. aug. 17. 11:56
 4/5 anonim válasza:
100%

Utolsó válaszoló ez azert eleg undorító es okoskodó volt. Hányni tudnék az ilyenektől. Szegény nem ezeket kérdezte es nem kioktatásra vágyik hanem inkább nyugtatásra. Igen ilyenkor még nem lehet èrzni a tüneteket de ahogy írtad használj majd tesztet. És ne parázz kicsi rá az esély, de nem kizárt.

szülész-nőgyógyász vagyok

2014. aug. 19. 01:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Nagyon szépen köszönöm!! :)
2014. aug. 19. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!