Miért? Hónap elején szokott mindig megjönni. De már 21 napja késik. Vettem terhességi tesztet ami negatív lett. Akkor most ez hogy van? De terhes biztos nem lehetek mert a barátom használt óvszert és az óvszer sem volt lyukas.
Figyelt kérdés
2014. júl. 21. 22:40
3/7 A kérdező kommentje:
Rendes válaszokat kérnék..:)
2014. júl. 21. 22:43
4/7 anonim válasza:
Szia
Hát attól függ, hogy hány éves vagy, mert ha 18 alatt lehetnek még kimaradások, mindig 2 tesztet kell csinálni, csinálj még egyet, ha az is negatív, és nem érzed a menstruáció jeleit, akkor nyugodtan menj dokihoz
5/7 anonim válasza:
az agyad lehet lyukas, 1 teszt nem teszt, legalább 3-at, a drága fajtából, vagy sokkal biztosabb ingyenes megoldás tb-alapon? doki
6/7 A kérdező kommentje:
Azért nem vettem még egy tesztet mert biztos vagyok abban hogy nem vagyok terhes...nagyon vigyázott és az óvszer se volt lyukas.
2014. júl. 21. 22:50
7/7 anonim válasza:
Ezért kell vízzel feltölteni szex után, nem úgy van a lyuk, hogy ömlik belőle a mag, mint a kombájnból, hanem épp hogy alig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!