Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok sürgős segítség, mit...

Lányok sürgős segítség, mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés

Holnap megyek egy hetes tengerparti nyaralásra, amit egész nyáron vártam, erre ma megjött. Még nem állt be a menzim ezért nem számítottam rá, de nagyon magam alatt vagyok. El lett ezzel cs*szve az egész nyaralásom, nem fogok tudni fürdeni meg minden... nem tudtok valami gyógymódot, hogy mit tehetnék? Eltolás, vagy valami amitől kevesebb ideig tart? Tapasztalatokat írhattok, de tampont semmiképp nem szeretnék használni. Előre is köszönök minden választ. :(

15/L

2014. aug. 15. 16:48
 1/10 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet eltolni, sem megszüntetni. Sajnos ez most így jött össze, nincs mit tenni ellene...
2014. aug. 15. 17:00
 2/10 Inesszke válasza:
Phú az de szar tud lenni...a cickafark tea hatásos tud lenni(nálam az volt,de mindenkinek más a szervezete...),a svédcsepp csepegtetve kiskanál kristálycukorra is hatásos tud lenni,DE vigyázni kell vele,mert az ugye alkoholos...Tampont miért nem?Tengernél amúgy is jó,mert véd a bacik ellen valamelyest...Az O.B mini picike én szüzen is tudtam használni,nem fájt ha benn volt:)Remélem tudtam segíteni,jó nyaralást! L/18
2014. aug. 15. 17:02
 3/10 anonim ***** válasza:
Nincs. Vagy tampont használsz, vagy nem fürdesz, ennyi.
2014. aug. 15. 17:03
 4/10 anonim ***** válasza:

Vagy lemondasz a fürdésről, vagy tampont használsz.

Van mini tampon is (én régen versenyszrűen úsztam, kezdetekben mini tampont használtam). Vegyél kézfertőtlenítő kendőket, kézmosás, kézfertőtlenítés, normális wc, én ne kézzel fogd meg a kilincset, hanem kendővel. Minden fürdés után csere. Én így szoktam.

2014. aug. 15. 17:03
 5/10 A kérdező kommentje:
Azért nem szeretnék tampont használni, mert nem tudom hogyan kell és félek hogy átszakad a szűzhártyám :(
2014. aug. 15. 18:18
 6/10 anonim ***** válasza:

1. Le van írva a papírján, hogy hogyan kell használni. Még rajz is van hozzá.

2. A szűzhártya lyukas. Jellemzően csak egy keskeny gyűrű a hüvelybemenetben, ami az első aktuskor beszakadozik. Elég ritka, hogy annyira szűk lyuk van rajta, hogy egy mini tampon használatát megakadályozza. Ha az ujjad befér, befér a mini tampon is.

3. És ha véletlen átszakad, akkor mi van? A szüzesség nem a szűzhártyán múlik.

2014. aug. 15. 18:21
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, anyukám is azt ,ondja, hogy használjak tampont, esetleg egy olyan rajzot tudnál linkelni?
2014. aug. 15. 18:23
 8/10 Inesszke válasza:
Mindegyik dobozban van olyan:)
2014. aug. 15. 18:26
 9/10 anonim ***** válasza:

[link]

1. Megmosod a kezed alaposan.

2. Kiveszel egy tampont a csomagból, és leszeded róla a fóliát.

3. A zsinórját kicsit meghúzod, hogy stabilan benne van-e.

4. Megfogod, és amilyen mélyen csak tudod, felhelyezed a hüvelyedbe.

Igazából sok mindent nem lehet rajta elrontani. Előtte esetleg az ujjadat dugd fel, nézd meg, hogy merre dől a hüvely (mert nem teljesen függőleges, hanem ahogy a képen is látod, kissé hátrafelé irányul).

Akkor van jó helyen, ha nem érzed.

Akkor próbálkozz vele, mikor elég erős a vérzésed, vérzés nélkül sose.

2014. aug. 15. 18:27
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek, majd meglátom mi lesz
2014. aug. 15. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!