Lányok sürgős segítség, mit tegyek? (többi lent)
Holnap megyek egy hetes tengerparti nyaralásra, amit egész nyáron vártam, erre ma megjött. Még nem állt be a menzim ezért nem számítottam rá, de nagyon magam alatt vagyok. El lett ezzel cs*szve az egész nyaralásom, nem fogok tudni fürdeni meg minden... nem tudtok valami gyógymódot, hogy mit tehetnék? Eltolás, vagy valami amitől kevesebb ideig tart? Tapasztalatokat írhattok, de tampont semmiképp nem szeretnék használni. Előre is köszönök minden választ. :(
15/L
Vagy lemondasz a fürdésről, vagy tampont használsz.
Van mini tampon is (én régen versenyszrűen úsztam, kezdetekben mini tampont használtam). Vegyél kézfertőtlenítő kendőket, kézmosás, kézfertőtlenítés, normális wc, én ne kézzel fogd meg a kilincset, hanem kendővel. Minden fürdés után csere. Én így szoktam.
1. Le van írva a papírján, hogy hogyan kell használni. Még rajz is van hozzá.
2. A szűzhártya lyukas. Jellemzően csak egy keskeny gyűrű a hüvelybemenetben, ami az első aktuskor beszakadozik. Elég ritka, hogy annyira szűk lyuk van rajta, hogy egy mini tampon használatát megakadályozza. Ha az ujjad befér, befér a mini tampon is.
3. És ha véletlen átszakad, akkor mi van? A szüzesség nem a szűzhártyán múlik.
1. Megmosod a kezed alaposan.
2. Kiveszel egy tampont a csomagból, és leszeded róla a fóliát.
3. A zsinórját kicsit meghúzod, hogy stabilan benne van-e.
4. Megfogod, és amilyen mélyen csak tudod, felhelyezed a hüvelyedbe.
Igazából sok mindent nem lehet rajta elrontani. Előtte esetleg az ujjadat dugd fel, nézd meg, hogy merre dől a hüvely (mert nem teljesen függőleges, hanem ahogy a képen is látod, kissé hátrafelé irányul).
Akkor van jó helyen, ha nem érzed.
Akkor próbálkozz vele, mikor elég erős a vérzésed, vérzés nélkül sose.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!