Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Nektek mennyi idő...

Lányok! Nektek mennyi idő után állt be?

Figyelt kérdés

Lassan 1 éve hogy meg van, és 3 napja jött meg megint az előtt aprilisba, elotte február előtte meg november-október-szeptembere normális volt. Sőt...nem is mindig verzek.

Nálatok hogy volt?

2014. aug. 12. 20:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs, hogy mi lenne a normális, nekem 4 éve megjön és még mindig össze vissza, sosem lehet kiszámítani, édesanyámnak sem jön soha rendes időben pedig neki tényleg rég, hogy először megjött, szóval szerintem csak ki kell tapasztalnod magad, nekem előtte 1-2 nappal fáj a hasam így tudom, hogy akkor holnap, vagy holnap után várható...
2014. aug. 12. 21:04
 2/5 anonim válasza:
Nekem is össze vissza jön meg mindig. Lánykoromban azért szedették velem a fogamzásgátlót, hogy megjöjjön havonta. Aztán jól meg híztam tőle. Majd mikor abba hagytam rögtön kimaradt kb 1 év alatt 2x ha megjött. Aztán egyszer csak beállt úgy, hogy 2 havonta, majd havonta de össze vissza akkor is. Majd teherbe estem. Tavaly augusztus végén született kisfiam és azóta múlt hónapban jött meg először. Kíváncsi vagyok, hogy most megjön-e. :s
2014. aug. 12. 21:21
 3/5 anonim válasza:
Lassan 14 éves leszek. 2012 februárjától mindig rendszeresen havonta megjön. :-)
2014. aug. 12. 21:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, sok lány van ezzel így. Több év mire beáll, de van akinek felnőttkorában sem igazán szabályos. De van olyan is akinek ugyan alapból szabályos, de gyakran megzavarja valami, pl. lelki feszültség, stressz. Neked még csak 1 éve van meg, több év is lehet még mire valamelyest beáll.
2014. aug. 12. 23:07
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem 8 év alatt állt be!!! 11-től 16 éves koromig teljes káosz, 16-19 től már picit rendeződött, de ott is voltak néha 1-2 hónapos kimaradások. 3 éve viszont megjön rendesen:)
2014. aug. 14. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!