Szerintetek elmehetek úgy női orvoshoz hogy anyám nem tud róla?
Na mindegy én most már megyek.A véleményen nem tudom megváltoztatni a korai sexel kapcsolatban.
Sok mindenben van jó képen rólad a leírtak alapján,de a fenntivel nem tudok egyetérteni.
De menj el orvoshoz nyugodtan.Nagyjából már úgyis tudod mire számíts.
Jobban is járunk, ha mész.
Ez a gőgös, "majd én megmondom neked kis buta, mi a helyes" mentalitás nagyon gáz. Aztán nagy kegyesen ítélet is hozol: ezt meg ezt szimpatikusnak találom benned, azt meg amazt nem. Miből gondolod, hogy itt te vagy a mérce, vagy hogy egyáltalán bárki is kíváncsi a véleményedre? Idejössz, eltérsz a témától, okoskodsz aztán csodálkozol, ha nem veszik jó néven.
Azt pedig továbbra is fenntartom, hogy a házimunkának semmi köze a nemi élethez. Persze, a gyerekeknek is be kell segíteniük a házimunkába, meg minden, de hogy jön ez a szexhez?
A "túl fiatal" érvhez: Igen, a legtöbb tiniszerelem elmúlik, de ettől függetlenül azt állítani, hogy mit tudhatnak ők az érzelmekről, kissé erős.
77%-os!
TE meg csak biztasd, meg tartsd jó dolognak hogy 14-15 évesek csinálják már.Tudod ha te ezt helyesnek tartod akkor veled van valami baj,vagy még tini vagy,vagy te magad is korán kezdted!
Az a gőg amikor ennyi idősek azt gondolják hogy húha mekkora felnőttek,meg nagyok és érettek hozzá.És ha valaki megmondja hogy ugyan már hol nagy,vagy felnőtt már egy iskolás gyerek akkor megsértődnek.
POnt azért ilyen ez a világ amilyen mert sok olyan van aki semmi kivetni valót nem talál abban ha 14-15 évesek csinálják,aztán mi lesz 5-10 év múlva ráfogjátok hogy megint változott a világ és majd még fiatalabbak fogják csinálni.
A szülőknek,meg az embert körülvevőknek van beleszólásuk az élet alakulásába.Amikor azt mondják hogy nem tudok mit csinálni a gyerekkel az igen jó mentegetőzés.Érdekes hogy az egyik érett,tud várni,tud értelmes,érett döntéseket hozni a másik meg nem.MIndent megmagyaráznak.
Én meg még vissza is fogtam magam,mert amit belinkeltem ott bizony támadták rendesen a szintén korán nemi életet élő csajt.De még 16,5 évest is kiosztottak bizony hasonló kérdésben.
a házimunkán ne akadj fenn,azt azért hoztam fel mert jönnek a tinik ezzel a nagy vagyok dumával,aztán ha megkérdezed hogy miben segítenek mit csinálnak meg maguknak akár mert annyira hangsúlyozzák hogy felnőttek,meg nagyok akkor mi derül ki kb semmit nem csinálnak.Hanem anyuka csinál mindent mit valami pici gyereknél.
Ha ahhoz dedos valaki hogy a saját dolgát elvégezze akkor a sexhez hol nagy már?Hol felnőtt,nagy valaki akit mint a kis gyerekeket kiszolgálják.
Erről ennyit el kell gondolkodni rajta.
Le nem butá ztam,meg nem más jelzőt sem tettem rá.
De tini szerelemet hagyjad már 14-15 éves az még ne sexeljen.Az még mar hára fiatal hozzá.Még aki sexuálphiologus az is azt mondja hogy 16 éves kor előtt túl korai.
Azért más az hogy valaki 17 éves vagy alíg 14-15 éves gyerek még.
A sex szót ha valaki meghallja nem a gyerek fog eszébe jutni hogy az sexel,hanem felnőttek!
Kész,ennyi nem helyes hogy ilyen fiataloknak ehhez van eszük már,máshoz meg nincs!
És ha te felnőtt vagy már nem egy 20 éves fiatal akkor elég szomorú hogy úgy gondolod hogy 14-15 évesen nem korai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!