Szerintetek elmehetek úgy női orvoshoz hogy anyám nem tud róla?
Hát én nem lennék túl büszke a helyedbe hogy 15 évesen gyakorlatilag már kezelgetnek.Gratulálok hozzá,büszke lehetsz magadra,meg a szüleid is.Mindkettőtőket minősítetted.
A sexhez nagy vagy,de a uzsonnád még anyád csinálja mi?
A felmosórongyot,meg házimunkát gondolom milyen nagyon ismered te is,,erről vagytok híresek.Gratula hozzá.
Gondolkodj el kicsit ezen!!!
A kérdésre a válasz,elmehetsz egyedül orvoshoz,és úgyanúgy meg fog vizsálni mint a felnőtteket,előbb beszélget veled.Jobb ha hosszú felsőbe mész el,mert az majd takar valamennyire,vagy tunikába akár.Beszélgetés után megkér menj át a vizsgálóágyhoz ott alul majd le kell vetkőznöd az ágyra felfeküdni,a lábad a lábtartókba rakni és egészen az ágy végéig le kell csúszni.
Az orvos kesztyűt húz kivülről megnézi a nemi szerved,a szeméremajkak,a csiklót,majd egy vagy két ujjal a hüvelyedbe nyúl a másik kezébe a hasad nyomkodja hogy a méh fekvését kitapogassa utána egy kacsa nevű fémeszközt elő vesz,sikosítot ken rá ,hogy könnyebben csúszon és belhelyezi a hüvelyedbe majd szétnyitja,ekkor némi feszítő érzést érezhetsz,meg kell próbálni ellazulni,bár ki tud úgy lazulni hogy a lába között matatnak igaz:-) és egy mintavevő pácát helyez ebbe a szétnyitot kacsába és azzal mintát vesz,amit később kielemez majd.Majd kiveszi a kacsát és kész is.
Néha előfordul hogy miután megvizsgált és alul felöltöztél megkér hogy a melled is mutasd meg,de ez ritka.
Rendesen válaszoltam én is.De el kellene gondolkodnod.
És minek támadni hogy totál fiatal vagy még és már csinálod és azzal a dumával jönnek a fiatalok hogy már 1 meg 2 éve ismerem a fiút és már azóta várok rá,évek óta.Milyen duma ez,tehát ha 11 éves kora óta ismeri őt akkor ha vár majd rá 2 évet.
Nem kell tudni a részleteket,korán kezted és kész.Nem hinném hogy a szüleid,nagyszüleid már ha normális felfogásúak büszkék lennének rád és örülnének neki hogy ilyen fiatalon már csináltad.Ennyi.
Más nem hallok a fiatalokhoz hogy nem vagyok kicsi,meg már elfogadott ennyi idős korban,de ha házimunkát kell végezni,vasalni,konyhába segíteni és rendszeresen nem havi egyszer,uzsonnát készíteni akkor valahogy már nem nagyok.
Elég szomorú hogy 14-15 évesek már csinálják,ehhez nagynak érzik magukat.Közben meg olvasok olyan 17-19 évesekről is aki már együtt van a barátjával 1 éve és még is várnak vele, hogy értik is meg érzik is hogy még várhatnak .
15 éves egyszerűen nem érett,nemileg lehet az,de más téren nem.
És bizony ha csak nem leitattak valakit vagy megerőszakoltak akkor sok jót nem tudok az ennyire fiatalon történő sexhez mondani.
És az ég adta világon nincs senki aki kicsit elmondaná a véleményét erről nektek..
Szerinted a mamád,anyád,apád,nagyapád elé állnál és elmondanád hogy már csinálod ők büszkék lennének,ők úgy gondolnák hogy alig 15 évesen ez normális és érett vagy hozzá?Ezen gondolkodj el,lehet nem szólna be egyik sem mert a vére vagy és nem akarna bántani téged,de normál esetben azért lenne véleményük amit lehet megtartanának maguknak.
És nem akarlak kiábrándítani téged de bizony szeretnek hazudozni a te korodba azzal a fiatalok hogy ki nem szűz már,miközben sokan azok még és az azoknak van meg erről a véleményük még ha nem is merik arccal vállalni mások előtt és hidd el ha nem is a szemedbe de soknak meg van a véleménye azokról akik 14-15 évesen kezdik a nemi életet.Lehet a hátad mögött aki tud róla mond mindenfélét.
Ha tanárnak mondanád el,ő sem merne leszólni de ha már nem vagy ott,és csak egyedül van akkor van erről véleménye és nem jó hidd csak el.
Csak el kellene gondolkodnod,ez itt a lényeg.Korai és szerintem bárki aki normálisan gondolkodik,és a családod sem fogja úgy látni hogy jó döntést hoztál.Hibáztál,bőven lett volna még időd várni vele,nem elsietni.
Ez olyan dolog amit nem lehet visszacsinálni.Majd ha gyereked lesz mit mondasz kislányom,kisfiam éppen kimaradtam 8. osztályból és ......
Mert ez lesz az igazság.
Szerintem gondolkodj el kicsit rajta.
Egyetlen dologba hoztál jó döntést csak hogy mivel úgy érzed hogy valami baj van orvoshoz készülsz.
Utolsó: Mi ez a demagóg duma szüzességről meg felmosórongyról? Hogy jön ez ide? Egyrészt hülyeség, másrészt semmi közöd más magánéletéhez, harmadrészt pedig nem ez volt a kérdés.
Neked kellene elgondolkodnod, és kicsit magadba szállnod, nem a kérdezőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!