Szerintetek elmehetek úgy női orvoshoz hogy anyám nem tud róla?
Ez nem demagóg duma,14-15 évesek nagynak hiszik magukat a sexhez,14-15 éves az még gyerek és vagy a 8 osztályt tapossa,vagy pedig éppen hogy kimarad és középsuliba készül.
A lényeg hogy gyerek még,és milyen magánélet 14-15 évesnek még az iskola padot kell taposnia és nem keményen pasizni,meg nemiéletet élni.
És mi ez a felmosó rongy duma,meg házimunka?
Hát megmondom mi jönnek azzal a szöveggel hogy ők már ehhez meg ahhoz nagyok!
Aki kicsit is nagy már,az nem szolgáltatja ki magát,hanem tudja hogy nem csak joga hanem kötelezettsége is van.
Ha megnézed a mai kamaszokat csomó olyan 15-20 éves van aki igen nagynak hiszi magát aztán mindent a szülő csinál meg helyettük,mert annyira lusták.
Lusták ahhoz hogy ha suliba mennek egy szendvicset elkészítsenek,az anyuknak kell azért jóval korábban felkelni,hogy megcsinálja nekik.
Konyhába,sehol nem segítenek,ha mégis elvétve csak.
Hol felnőtt vagy nagy egy olyan ember aki helyett mindent más csinál meg?Sehol sem.
Azt a szöveget nagyon tudják nyomni hogy mihez nagyok,de ha megkérdezed hogy miben segítenek,miből vesznek ki otthon munkarészt nem sok mindent fognak mondani.
Egyszerűen kihasználják a maguk kényelmére az őket körülvevőket.Nem mondják azt hogy ugyan már anyu már nem vagyok kicsi,megcsinálom magamnak.
hát ha anyukádék úgy gondolják hogy nincs ezzel semmi baj,és nem korai,akkor nagy baj van az ő felfogásukkal.
Érezted,15 évesen még nincs életre szóló nagy szerelem.Meg érettség sem.
Gratulálok hozzá.
Aztán később mi lesz netán szétmentek 12 év múlva, 16 évesen is leszel 2 évig valakivel,majd 18,20 évesen akár és ki tudja mennyi lesz a lista később.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__58896..
Olvasd el,na itt csak a 2 tini az aki nem hurrogta le a korai sexelős kamaszkát.Így én igen finoman fogalmaztam és igaztalant nem írtam
Attól hogy otthon segítőkész vagy,itt kapsz tőlem bőven elismerést,mert ez becsülendő a szemembe,az igen is szégyen hogy ilyen fiatalon már csinálod.
Ezen nincs mit változtatni,és sajnálak ha megsértelek de 14-15 évesen sexelésével nem tudok egyetérteni és azt mondani hogy az helyes volna.
Aki szerinte helyes hogy 14-15 éves nemi életet éljen mert szereti a barátját azzal is van valami bibi.
Szerintem igen is van rajta szégyelni való.
Neked is kell fejmosás és nem is fejmosás hanem hogy elgondolkodj kicsit,mert sz ajhának senki nem mondott el,de ahogy leírod a húgoddal is baj van,remélem nem az van hogy ő is csinálja mert ha igen akkor nem csoda hogy te is ilyen korán csináltad,hiába ő az első fiú akivel együtt voltál,mar hára fiatal vagy még.
ne hogy azt mond nekem hogy ha valaki 14-15 évesen szerelmes akkor az jó hogy sexel is.
Ez van nem tudsz mit csinálni,de én büszke nem lennék rá.
Na nyugodj meg kicsit,le szaj házni senki nem fog.Abban elismerést kapsz tőlem hogy legalább nem a mai lustaság vagy,és hogy ha tudod valami baj van nem ülsz el rajta,hanem utána nézel és elmész orvoshoz vele.Ezek jó pontok.És ahogy kivettem túl könnyű életed nem lehet,mert lehet rád marad az élet nehéz része.Lehet hogy fordított szerepek vannak nálatok is(nálam is sokszor ez volt),hogy sokszor a gyerek a felnőtt,sok olyat kell tennie mint a felnőttnek.lehet sokszor neked kell észnél lenned.
De korai volt,hiába érzed úgy hogy nem,az volt,igen is fiatal vagy,15 évesen alig első évfolyamosok a középsulisok is.Ezen változtatni nem tudsz már.
Van amiben el ismerlek,de a tini sexet nem tudom helyeselni,erről van szó.Nem helyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!