Miért pukizik ilyen sokat, és büdöset az asszony?
A vénasszonynál nagy gáz van :DDD szó szerint :DDD
Rohad a bele biztos :D
Most komolyan,ez milyen kérdés?!!
Elég igénytelen lehet a feleséged...
Nincs benne semmi tisztelet veled és a környezetével szemben?És te ezt hogy bírod?Nem hiszem,hogy egy férfi számára vonzó lehet egy olyan nő,aki majdhogynem odafosik az orra alá...Pfúúúúúúúúj!
Tök érdekes amúgy, amikor lányok panaszkodtak, hogy a pasijuk fingorászik hangosat és büdöset, akkor jól leoltották a kommentelők, hogy mi van, te nem szoktál fingani? Neked nincs emésztésed? Meg hogy mi az, szegény pasi inkább puffadjon fel? Mások meg: hogy az milyen idillikus párkapcsolat, amikor egymás előtt mernek szellenteni. Hát sztem k.rvára nem az, hanem inkább a tiszteletlenség jele.
Mondjuk itt nem derül ki, hogy volt-e a kérdezőnek konfliktusa emiatt a feleségével. De szerintem se feltétlenül kéne a másik orra alá reccsenteni -- már amennyiben így van, mert ez nem derült ki a kérdésből.
Szóval csak arra akartam kilyukadni, hogy miért csak a nőket szólják le, hogy "igénytelen" az, ha szellent? A pasikat miért nem? Mindkettő ocsmány dolog, mármint abban az esetben, ha szándékosan a másik orra alá csinálja. Szóval nem arról az esetről beszélek, amikor véletlenül kicsusszan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!