Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Igaz-e hogy van olyan lány...

Igaz-e hogy van olyan lány aki nem pukizik?

Figyelt kérdés
2010. márc. 16. 19:58
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
Nem , nem igaz. Ez egy jó nagy hülyeség. fingania mindenkinek kell
2010. márc. 16. 20:01
 2/11 anonim ***** válasza:
85%

Igen. Nem jár vécére, 10 dekát nyom, szőke haja van, nagy mellei, és itt találod meg:

[link]

3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem igaz, legfeljebb diszkrétebben csinálja!
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem,ők is csinálják,csak ők sztem nem eresztik el úgy magukat,mint mi srácok,hanem kis halkat csendeset pukiznak,ezt nevezik sunyi fingnak viszont annál büdibb:D:P
2010. márc. 16. 20:10
 5/11 anonim ***** válasza:

Megjövendölték a próféták ezt a kérdést. Lelepleztél minket, nem fingókat.

Olyan hülye kérdéseid vannak.:)

2010. márc. 16. 21:44
 6/11 anonim ***** válasza:
73%
Persze!És olyanok is vannak akiknek reggel eperillatú a lehelletük! :)
2010. márc. 16. 23:06
 7/11 anonim válasza:
100%
Olyan lány sőt még ember sem létezik aki nem fingik, de olyan van aki nagyon de tényleg nagyon keveset én pl. közélyük tartozom mert tényleg nagyon ritkén szoktam
2010. márc. 17. 15:02
 8/11 anonim ***** válasza:
51%

Én fiú vagyok, és én sem szoktam sokat fingani. Mindig úgy van, hogy reggel fölkelek, ahogy felállok az ágyból érzem, hogy kell, kiengedem. Kb. 7 másodpercig tart és olyan hangja van mint amikor jön a gáz a csőből.

Aztán utána egész nap csak 2-3 óránként van 1 "sszzz" vagy "pukk!".

Kakilás közben sem szoktam nagyon rotyogni, csak amikor bújik ki az első kaki azt előzi meg egy szuszogás.

2010. márc. 22. 14:22
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem igaz. A bélgázokat a bélszakasz alsó traktusában élő baktériumok termelik az anyagcseréjük során. Ennek a végterméke a bélgáz. A nőknek általában kevesebb termelődik, de mindenki pisil, kakil, pukizik, böfög. (Utóbbi a táplálékkal a gyomorba jutó levegő vagy az emésztés során a gyomorban felszabaduló gázok miatt van. Ez, ha nagyon figyelsz szabályozható.)
2010. márc. 23. 08:21
 10/11 anonim ***** válasza:
Nincs olyan ember aki ne pukizna, de olyan már van aki erre gerjed, a női pukira különösképp 😀☺️
2022. ápr. 19. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!