Igaz-e hogy van olyan lány aki nem pukizik?
Figyelt kérdés
2010. márc. 16. 19:58
1/11 anonim válasza:
Nem , nem igaz. Ez egy jó nagy hülyeség. fingania mindenkinek kell
2/11 anonim válasza:
Igen. Nem jár vécére, 10 dekát nyom, szőke haja van, nagy mellei, és itt találod meg:
3/11 anonim válasza:
Nem igaz, legfeljebb diszkrétebben csinálja!
4/11 anonim válasza:
Nem,ők is csinálják,csak ők sztem nem eresztik el úgy magukat,mint mi srácok,hanem kis halkat csendeset pukiznak,ezt nevezik sunyi fingnak viszont annál büdibb:D:P
5/11 anonim válasza:
Megjövendölték a próféták ezt a kérdést. Lelepleztél minket, nem fingókat.
Olyan hülye kérdéseid vannak.:)
6/11 anonim válasza:
Persze!És olyanok is vannak akiknek reggel eperillatú a lehelletük! :)
7/11 anonim válasza:
Olyan lány sőt még ember sem létezik aki nem fingik, de olyan van aki nagyon de tényleg nagyon keveset én pl. közélyük tartozom mert tényleg nagyon ritkén szoktam
8/11 anonim válasza:
Én fiú vagyok, és én sem szoktam sokat fingani. Mindig úgy van, hogy reggel fölkelek, ahogy felállok az ágyból érzem, hogy kell, kiengedem. Kb. 7 másodpercig tart és olyan hangja van mint amikor jön a gáz a csőből.
Aztán utána egész nap csak 2-3 óránként van 1 "sszzz" vagy "pukk!".
Kakilás közben sem szoktam nagyon rotyogni, csak amikor bújik ki az első kaki azt előzi meg egy szuszogás.
9/11 anonim válasza:
Nem igaz. A bélgázokat a bélszakasz alsó traktusában élő baktériumok termelik az anyagcseréjük során. Ennek a végterméke a bélgáz. A nőknek általában kevesebb termelődik, de mindenki pisil, kakil, pukizik, böfög. (Utóbbi a táplálékkal a gyomorba jutó levegő vagy az emésztés során a gyomorban felszabaduló gázok miatt van. Ez, ha nagyon figyelsz szabályozható.)
10/11 anonim válasza:
Nincs olyan ember aki ne pukizna, de olyan már van aki erre gerjed, a női pukira különösképp 😀☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!