Mitöl érzek magamon büdöset?
Légyszives mindenki kiméljen a gunyos beszólásoktól!Köszönöm elöre is!!!!
Kb 1-2 hónapja érzem magamon hogy sokkal jobban izzadok és mellett ami még kellemetlenebb hogy érzem hogy a nemi szervem is büdös és ráadásul érzem magamon még bugyin és farmeron keresztül is!
3hete voltam nögyógyásznál és nem talált semmit szóval fertözés kilöve!
Megjegyezném minden nap tisztálkodok söt most már napi kétszer is mert nagyon zavar a saját szagom!
Légyszives normális válaszokat irjatok csak!
Köszönöm!
nekem pl ha halat eszek, halszagú leszek 1-2 napig odalent, úgyhogy biztos függ a táplálkozástól is, mint a férfiaknál is a sperma ize és szaga, attól, hogy mit evett.
Néha nekem is vannak olyanok amit te írtál, lehet valóban attól, hogy pl párommal együtt vagyunk ugye, hiába fürdök le a sperma akkor sem jön ki még teljesen a hüvelyből és annak igen, akkor már szaga van. Ezért van nálam mindig intim törlőkendő és az illatosított carefree tisztasági betét is használom. Így ezeket ki lehet küszöbölni.
Azért egy alapos nőgyogyis vizsgálat kenet-vételell meg ilyesmivel nem árt, hátha valami idült gomás fertőzés, ha nem akkor a fentiek :)
valami táplálkozási bibi lehet, esetleg valami vitamin, étrend kiegészítő okozhatja vagy sok hús evése általában.
egy léböjtkúra vagy tisztítókúra biztosan jót tenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!