Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha már valószínűleg átszakadt...

Ha már valószínűleg átszakadt a szűzhártyám akkor mondhatom azt a nőgyógyásznak, hogy nem vagyok szűz?

Figyelt kérdés

Egy előző kérdés által vetődött fel bennem.

Ideje lenne elmennem nőgyógyászhoz, de nagyon nem szeretném ha végbélen keresztül vizsgálna meg (és ne mondjátok, hogy nem ott fog, mert tudom, hogy azon keresztül fog), és valószínűleg már átszakadt a szűzhártyám is, igaz nem férfi által, de ez gondolom nem számít. Már használtam szuper tampont, mikor menstruálok akkor sokszor "benyúlok" és kimosom magam belülről is, és mikor kisebb voltam egy hülyén vérehajtott mozdulat által véreztem, amit akkor nem tudtam miért van, de utólag megtudtam, hogy így is átszakadhat a hártya. Vagy mondjam meg neki, hogy vizsgáljon inkább hüvelyen keresztül? De ha azt mondom szűz vagyok rögtön hátulról esik nekem, és nem fog rendesen vizsgálni. Szóval mit gondoltok?

Tanácsot vagy bármit szívesen fogadok, de kioktatást nem kérek!

2010. jan. 13. 21:57
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Hát azt tudom hogy tudja, és épp ezért félek. De hátha először megpróbálkozik előröl :)
2010. jan. 13. 22:11
 12/28 anonim ***** válasza:
A doki rá fog kérdezni, hogy mi történt már eddig veled (kórelőzmény), alsófertályügyileg. :) Érdemes mindig őszintének lenni, az a legkifizetődőbb mindig mindenhol.
2010. jan. 13. 22:12
 13/28 A kérdező kommentje:
Óóh az nem jó, ha kórelőzményt kérdez. Azért ekkorát nem tudok hazudni. Lerí rólam, ha túl nagyon akarok hamukázni.
2010. jan. 13. 22:13
 14/28 anonim ***** válasza:
Egyébként emiatt a 'baleset' miatt elképzelhető, hogy hüvelyben vizsgál meg, hisz már nincs mit elszakítania. De ez sem biztos, mert van részleges hártya-szakadás is. Nekem pld. még a szex 5. 6. alkalommal is vérzett. Erre a doki azt mondta, hgoy akkorra szakadt szét teljesen a hártya, és tűnt el az útból.
2010. jan. 13. 22:14
 15/28 A kérdező kommentje:
Te utolsó érted mire szerettem volna kilyukadni. Köszi!
2010. jan. 13. 22:16
 16/28 anonim ***** válasza:
ne menj nőgyógyászhoz, előtte inkább egy pszichiáterhez szerintem!!!!!
2010. jan. 13. 22:16
 17/28 A kérdező kommentje:
Most ezt miért mondod?
2010. jan. 13. 22:18
 18/28 anonim ***** válasza:
: )Az utolsó, a 91%-os mind én voltam.. :)
2010. jan. 13. 22:18
 19/28 anonim ***** válasza:
Nem kell rá figyelned.. a pszichiáteres hozzászólóra. Minden először nőgyógyászhoz menő nő feje tele van ilyen és hasonló kérdésekkel.. teljesen normális kérdés volt.
2010. jan. 13. 22:19
 20/28 A kérdező kommentje:

Na nem baj, végülis az összes kommented hasznos volt és segített. De az utolsó teljesen a kérdésemre válasz :))

És köszi, hogy megvédtél, nagyon rendes vagy! :)

2010. jan. 13. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!