Ha már valószínűleg átszakadt a szűzhártyám akkor mondhatom azt a nőgyógyásznak, hogy nem vagyok szűz?
Egy előző kérdés által vetődött fel bennem.
Ideje lenne elmennem nőgyógyászhoz, de nagyon nem szeretném ha végbélen keresztül vizsgálna meg (és ne mondjátok, hogy nem ott fog, mert tudom, hogy azon keresztül fog), és valószínűleg már átszakadt a szűzhártyám is, igaz nem férfi által, de ez gondolom nem számít. Már használtam szuper tampont, mikor menstruálok akkor sokszor "benyúlok" és kimosom magam belülről is, és mikor kisebb voltam egy hülyén vérehajtott mozdulat által véreztem, amit akkor nem tudtam miért van, de utólag megtudtam, hogy így is átszakadhat a hártya. Vagy mondjam meg neki, hogy vizsgáljon inkább hüvelyen keresztül? De ha azt mondom szűz vagyok rögtön hátulról esik nekem, és nem fog rendesen vizsgálni. Szóval mit gondoltok?
Tanácsot vagy bármit szívesen fogadok, de kioktatást nem kérek!
Na nem baj, végülis az összes kommented hasznos volt és segített. De az utolsó teljesen a kérdésemre válasz :))
És köszi, hogy megvédtél, nagyon rendes vagy! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!