Már tegnapelőtt is, ha feltettem egy tampont, akkor véres lett, de ha nem teszek, akkor magától "nem jön ki" a vér. Miért? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Hülye kérdés, tudom, de szeretném már ha megjönnie. Eddig nem volt ilyen panaszom, 27 vagyok.2008. aug. 6. 09:39
1/3 anonim válasza:
Előfordul, hogy a menzesz olyan kevés vérveszteséggel jár, hogy "magától nem jön ki", ezt a népnyelv "barnázásnak" hívja. Velem is előfordult már egyszer-kétszer, a doki szerint teljesen normális, főleg, ha fogamzásgátlót szedsz.
2/3 anonim válasza:
Mensi előtt vagy utána még,vagy már nagyon kis mennyiségű "cucc" van benned,és tényleg ez a "barnázás",ahogyan az előttem levő válaszolta.Ha nem teszel fel tampont,akkor is távozott volna belőled,csak egy kis barna paca formájában.
3/3 anonim válasza:
Én olyankor már nem pocsékolom a tampont hanem a tisztit teszem beé s majd kijön igaz vmior regge beteszem és majd csak késő délután jön ki .de kényelmesebb mint 10 vagy akár 14óráig tampon legyen bent vagy többször cseréljem (pocséklás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!