Tegnapelőtt véres folyásom volt, tegnap barnáztam nagyon ma meg ilyen húslészerű folyásom van. Mitől lehet? Méhnyakrák megelőzző állapotban vagyok, ugye nem lettem rákos?
Méhnyakrák megelőző állapot: legalább P4es lelet.
Voltál orvosnál, ő állaítottas meg?
Nőgyógy. vizsgálat után előfordulhat pecsételés, vérezgetés, pláne ha van enyhe erosio-méhszájseb- is.
Tudom, banális, h menj el dokihoz minél előbb, de ha tüneteid nincsenek is, félévente akkor is kötelező megnézetned magad!!
Akkor valszínűleg kellett kapnod valamilyen kezelést is!
Ez fontos, mert a HPV egy vírus, ami okozhat méhnyakrákot.
A P3 még azért nem vészes, bár rezeg a léc, bocs a kifejezésért. Mindenképp lásson doki, ha ilyen tüneteid vannak.Gyakran spontán elmúlik, de nem nélkülözhető a gyógyszer és a hüvelykúp.
Nekem akkor voltak ilyen tüneteim, amkor méhszájsebre hüvelykupot raktam fel naponta, akkor kis vérzés mindig jött. Úgy tudom, a P3 erős gyulladás és a P4 a rákmegelőző állapot! De nem is ez a lényeg, hanem figyelj oda magadra nagyon, nehogy komolyabb baj legyen!! Jobbulást!
bocsánat P3 Hslil Cin I-II hpv van a leleteimen
a Cin miatt mondta ,hogy abba vagyok ,volt már egy konizációm is 1 éve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!