Tegnapelőtt lefeküdtem egy sráccal, ettől van hólyaggyulladásom?
Felfázás.
Nemhiszem hogy attol van hólyaggyulladásod mert lfeküdtél valakivel.A Hugyhójagod és a hüvelyed két külön helyen van.Egyértelműen felfáztál.
Hülyeséget írt az előző!
igen, lehet ettól hólyaggyulladásod. a hüvelyből simán átjutnak a kórokozók a hüvelyedbe, mivel nagyon közel van a 2 egymáshoz. én is kaptam már el így hólyaggyulladást, és ezt több urológus és nőgyógyász is elmondta.
a bakteriális fertőzésen kívül még mechanikus úton is kialakulhat gyulladás, hiszen a hólyag a hüvelyed mögött van közvetlenül, és ha hevesebb a szex, akkor az erősebb nyomást gyakorol a hólyagodra is, és bedurranhat könnyen. ezentúl vigyáznod kell, mert lehet hogy ezentúl hajlamos leszel rá a későbbiekben is.
menj el urológushoz, antibiotikumot fog adni, amitől gyorsan elmúlik ez a kellemetlenség. ezenkívül ellát tanácsokkal a kiújuló fertőzése-gyulladások kivédése érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!