Mit csináljak ha fel vagyok fázva? :s L/18
Figyelt kérdés
Nagyon rossz ha pisilek.Mit csináljak hogy elmúljon?2014. aug. 13. 10:12
2/7 anonim válasza:
Menj el az orvoshoz ha nem javul 1-2 nap alatt. Igyál sokat, teát és vízet addig is.
3/7 A kérdező kommentje:
Felfázással biztos nem megyek dokihoz.Annyit mondana rá hogy majd elmúlik.
2014. aug. 13. 10:28
4/7 anonim válasza:
Dehogy mondaná ezt rá... inkább meddő akarsz lenni?
5/7 anonim válasza:
Dehogy mondja rá, antibiotikum nélkül sose múlik el, ha baktériumfertőzés okozza. És ezt hólyahurut-nak hívják a felfázás kifejezés eléggé elbagatelizált verziója. Nekem volt már vesemedence-gyulladásom...nem kívánom senkinek.
6/7 anonim válasza:
Van felfázás, amikor, ahogy a neve is mutatja, a hideggel van a baj, a hólyag kórokozó nélkül gyulladásba kerül pár napra. Ezzel tényleg felesleges orvoshoz menni, mert az idő oldja meg a problémát.
Van a hólyaghurut, amivel mindenképpen el kell menni a háziorvoshoz, mivel fertőzés okozza. Erre jellemző a hőemelkedés, láz, rossz közérzet, színes és/vagy bűzös vizelet, viszketés, pirosság, bőrirritáció.
7/7 anonim válasza:
Szia! Tapasztalatból írok, mivel nekem már volt 2x hólyaghurutom, a 2.nál vesegyulladásba torkollott. Egy hete megint elkezdődött a fájdalom, csípett és sűrűn jártam. Neten olvastam, hogy elég ha forró fürdőt veszek és sokat iszok, 1-2 nap és elmúlik. Egy ideig tűrtem, de tegnap, az 5. napon már olyan fájdalmaim voltak, hogy alig tudtam elmenni az orvoshoz. Adott gyógyszert, tegnap bevettem 2 db-t és ma reggelre már sokkal jobb! Nem fáj, nem kell sűűrn mennem! Nem szólom el magam, de sokkal jobban érzem magam, és mindez azért mert elmentem az orvoshoz és írt fel nekem gyógyszert! Ne halogasd, mert nekem is azért lett vesegyulladásom mert nem mentem el "majd elmúlik" alapon. Na azt a hetet az ellenségemnek se....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!