Mitől lehet az hogy már 3 hónapja mindig van egy olyan hét amikor fel vagyok fázva?
Figyelt kérdés
Nem hiszem hogy pont mindig hidegen ültem vagy valami de felfázásra való tüneteim vannak (alhasi fájdalom, picit véres vizelet, hirtelen kell pisilnem gyakran de csak ilyen jött ment mármint hirtelen nagyon kell és vagy alig érek el a wc-re vagy hirtelen elmúlik, és ha meg pisilek akkor keveset és fáj) El kéne menjek ezzel orvoshoz? Vajon mi lehet a bajom? Mással is volt már ilyen köztetek ?2014. ápr. 20. 01:11
1/1 anonim válasza:
Nekem volt ilyen nem is olyan régen(16/L) és nem mentem vele orvoshoz, bár én nem észleltem véres vizeletet.van erre nagyon sok jó gyógytea( nem irok konkrétat mert nem akarok hülyeséget mondani), illetve én olyankor nagyon nagyon sok folyadékot ittam( napi 3-4 liter) és ennyi folyadék mellett 2-3 nap alatt kitisztult a vesém:) szerintem érdemes kipróbálni!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!