Sexelés elejétől kezdve fáj, és több hónapja megy már ez így. és van amikor égő érzés van már az elején mindkettőnknek. Mi lehet az oka, hogy nem bírunk sexelni?
Próbáltátok már más pózban, lassabban, több előjátékkal?
Lehet lelki oka is.
Igen. Ki nem mondott konfliktus köztetek, de akár a párkapcsolattól független szorongás vagy stressz is okozhatja, hogy egyszerűen nem tudsz ellazulni. Ha pedig alapból esetleg szűkebb hüvellyel rendelkezel, és az valamennyire még "görcsös" is, akkor fájdalmas lehet a szex. Én ezzel kínlódtam, egyszerűen nem tudtam elengedni magam az illető férfival.
Ettől függetlenül ha szervi okot találnak, tehát gyulladás vagy seb vagy ilyesmi, akkor azt ki kell kezelni. Sajnos nekem a leírtak alapján nem az jön le, hogy a dokik, akiknél jártál, nagyon biztos diagnózist állítottak volna fel. Az a benyomásom, hogy csak vaktában próbáltak kezelni, de lehet, hogy tévedek. Csak a lista elég hosszúnak tűnik, hogy hányféle bajt találtak, és gyanús, hogy nem ugyanazt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!