Akkor véd a fogamzásgátló, ha azon a napon szexelek amikor az utolsó tabit kell bevenni? 2 hónapja szedem a gyógyszert.
Figyelt kérdés
u.a.2011. okt. 2. 18:00
1/5 anonim válasza:
Miért ne védene? Ha rendesen szeded akkor 1 hónap után már teljesen véd. Igen, a szünetben is, mielőtt megkérdezed.
2/5 A kérdező kommentje:
Tegnapelőtt volt egy nagyon pici pecsételő vérzésem. Ez nem jelent semmit? Nem vagyok tudatlan , sem tizenéves, csak eddigi életem során nem nagyon szedtem tabit. Inkább a gumizás volt gyakori. Meg volt spirálom de kilökődött. 3 tabi nem vált be most Milligestet szedek, ez még hagyján.
2011. okt. 2. 18:08
3/5 anonim válasza:
A pecsételő vérzés első három hónapban természetesnek tekinthető. Ha utána is fenáll, akkor van baj. Csak annyit jelent, hogy a szervezet így reagál, de attól még védve vagy .
Bocsi, hogy "gorombán" írtam, csak nem egy kérdés volt már fenn, hogy pl. már 3 hónapja szedem tablettát, most már véd??? -.-
4/5 A kérdező kommentje:
semmi gond, és köszi a választ.
2011. okt. 2. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!