Ez normális? Valami baj van velem?
Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy 12 éves vagyok, és 2008 nyarán elkezdett nőni a mellem...És azóta annyit nőtt hogy mostmár elérte keményen a szúnyogcsípés nagyságú méretet...Épphogy csak megduzzadt egy picit...Az a baj, hogy szerintem ez nem normális, mert a többi lány osztálytársaimnak már akkora mellük van, mint egy felnőttnek...Sőt:( Némelyik fiúnak nagyobb van, mint nekem...És ez olyan ciki számomra...Ráadásul még a fiúk csúfolnak is...Én vagyok az egyedüli akinek nincs melle(az osztályból)És már kezdem azt hinni, hogy valami BAJ van a fejlődésemmel...Igazam van? Tudom, hogy nem ezzel kéne törődnöm, de már tiszta stressz az életem, mert állandóan csúfolnak:S És nem bírom...2010. jan. 13. 19:06
1/7 anonim 

válasza:

Akár 22éves korodig is nőhet ez mindenkinél eltérő.
2/7 anonim 

válasza:

hát attól függ, megjött már a mensesed? mert ha igen akkor nem tudom, ha meg nem akkor csak később érsz
3/7 anonim 

válasza:

nekem 2008 januárban elkezdett,(akkor 12 voltam),aztán elmúlt.2009 nyarán megint elkezdett,azóta nekem is kb. elérte a szúnyogcsípés méretét,csak közben 13 lettem,és az az idegesítő,hogy mindenki elmondja hogy ez 16 éves korodig normális,de igazából senki nem érti hogy ez mien szar,és én is már kitettem egy ilyen kérdést,mert mindenki mondja hogy meg fog majd nőni,csak naon idegesítő hogy 13 éves vagyok,most lennék 7.-es,és olyan lapos vagyok,mint egy deszka,145 cm,vagyok,28 kg.,és nagyon idegesítő már hogy mindenkinek nő a melle,és senki sem ért meg,mert nekem most kell hogy akkora legyen mint a többieké.Tudom hogy ez talán téged sem vígasztal(mert engem se)hogy el kell fogadni magunkat,de én annak örülök hogy legalább nem én vagyok az egyetlen akinek nem nő 12-13 évesen a melle.Meg azt sem értem,hogy akkor mikor először kezdett nőni,mért múlt el,meg azt sem,hogy nyár óta hogy lehet hogy nem nőtt semmit?Kicsit hosszúra sikerült.
4/7 anonim 

válasza:

Előző vagyok,bocsi,csak azt akarom mondani hogy majd írd meg amikor már melltartót fogsz hordani,és majd én is megírom :)
5/7 A kérdező kommentje:
Második: még nem jött meg...19.35.Na velem is pont ugyanez a helyzet...
2010. jan. 13. 19:54
6/7 hayabusa válasza:
Nem kell aggódni attól hogy nem lesz cicid. A mai gyerekek nagy többsége gyorsabban érik,te nem tartozol közéjük.Velem is ez volt a helyzet,már minden ismerősöm melltartóval villogott, mikor még nekem semmim nem volt.Aztán fordult a kocka, 17 lehettem mikor hirtelen elkezdett nőni,és mire felnőttem, tényleg szép nagy cicikkel rendelkeztem.Majdhogynem átestem a ló másik oldalára.:)
7/7 anonim 

válasza:

Nyugalom! A mellek még felnőtt korban, terhesség és szülés után is nőnek. Én is "deszka" voltam 12 évesen, engem is csúfoltak, aztán jól kinőttem magam 15 éves koromra (nem sok blúzt tudtam begombolni magamon), és ma - két gyerek után, meg túlsúllyal - már komoly gondokat okoz, hogy nincs a méretemben pl. melltartó, illetve hasonfekvés vagy mell előtti karkulcsolás kizárt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!