Szerinted ez normális? Mi a baj velem?
Figyelt kérdés
Nem fáj a hasam amikor megvan. Soha nem is fájt még. Ez nagyon nagy baj és hány év alatt áll be a mensi? Mindenkinek arról panaszkodik h hogy görcsöl a hasa de nekem egyáltalán nem. 15/L2010. ápr. 25. 09:51
1/6 anonim 

válasza:

Nagy baj? Örülj neki! Tényleg rosszul akasrz lenni és görcsölni? Ez tényleg olyan, hogyha valakinek nincs baja, akkor azon aggódik, hogy legyen. Szeretnék a helyedben lenni,én nagyon rosszul vagyok olyankor, talán most a gyógyszertől jobb lett egy kicsit, de mégh most sem mondanám, hogy egyáltalán nem görcsölök.
2/6 anonim 

válasza:

Jaja, csak örülhetsz neki. Az sem biztos, hogy mindig így lesz.
3/6 anonim 

válasza:

Nem baj egyáltalán.
Rajtam mindig csodálkozott a két barátnőm, hogy mit érezhetek akkor, amikor kiegyenesedni sem tudok a fájdalomtól, Ők meg soha semmit nem éreznek...
Ennek csak örülj és bízz benne, hogy mindig így lesz!
Én kizárólag Cataflam-mal vészelem át az első menstruációs napot. Anélkül nagyon-nagyon odavagyok...:-(
4/6 anonim 

válasza:

teeeeeeeeee, baj?????? örülj neki :D kb a női populáció 95 %-a irigyel téged :D
5/6 anonim 

válasza:

Szerintem is sokkal jobb lenne, ha nagyon fájna, biztos jobban éreznéd magad. Kicsiliba, örülj neki és ne keress bajt olyanban, amiben nincs, meg még bevonzod magadnak.
6/6 anonim 

válasza:

Tenyleg csak orulj neki, mert olyan nagyon tud fajni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!