Az szerintetek normális, hogyha (11 éves vagyok) 1-szer már megjött, és kb.5-6 hónapja még mindig nincs. Velem van baj, vagy csak hirtelen volt ez az egész, és a belsőm még nem tudta "elfogadni"?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 6. 19:42
1/6 anonim válasza:
Általában még 2 év kell, hogy beálljon...
2/6 anonim válasza:
Van akinek még 18 éves korában sem áll be úgy hogy ez szerintem hülyeség. És akkor is ,,folyamatosan" menstruálsz.
Amúgy meg hány napig vérzett amikor megvolt neked, kérdező?
3/6 anonim válasza:
Igen, normális. Az első évben még nem rendszeres a menstruáció.
4/6 anonim válasza:
Akkor ezt elnéztem, bocsi.
Én nem emlékszek egyáltalán.
5/6 A kérdező kommentje:
Egyik felelő: 6-7 napig
2011. ápr. 16. 15:07
6/6 Girlnextdor válasza:
nekem eloszor kb 12,5 evesen jott meg s az elso egy ket evben annyira rendszertelenul jott meg hogy volt hogy honapokig nem volt semmi s ha megjott akkor tartott akkor tartott akar 2-3hetet is, de kb 2-3ev utan teljesen beallt a rendszer es azota szinte oramu pontossaggal 28napos a ciklusom:) nem kell felni vagy megilyedni, de ha megis aggodsz beszelgess errol tapasztaltabb no ismerosokkel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!