Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináljak? = ( ( (Bővebben...

Mit csináljak? = ( ( (Bővebben lent! )

Figyelt kérdés
Már a múlt hónapban sem jött meg, de akkor beteg voltam, és szedtem antibiotikumot, meg betegeskedtem. Ebben a hónapban ma kellett volna megjöjjön, de nem jött meg, és most félek..:S 12/L.
2010. jan. 13. 16:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Jaj,mik ezek hogy "mitől félsz?"????Hagyjátok már!!!Emberek !!!Segítséget kér!!!Ne legyetek mát ilyen ge'cik!!!Na,az meg pláne,hogy terhes!!Miért kell legelőször arra gondolni hogy terhes???Hülyék!Millióegy oka lehet még a terhességen kívül!Nem is tudtam hogy az emberiség mai szintje itt áll!Remek!

Valószínű még nem állt be rendesen a ciklusod,és késik,vagy előbb megjön.Nekem 11 éves koromban volt először,és azóta vannak kimaradásaim....majd beáll,meglátod.De ha a köv. hónapban is elmarad,jó lenne egy gyerekorvos,vagy védőnő!

13L

2010. jan. 13. 16:46
 12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Remélem megjön mert már nagyon aggaszt.=/
2010. jan. 13. 16:49
 13/20 anonim ***** válasza:

Én vagyok a sarazós.

Megnyugtattál :)

Szerintem nincs semmi bajod, ilyen fiatalon még hónapokkal is csúszhat a menstruáció, vagy megjöhet kéthetente, úgyhogy nyugi!

2010. jan. 13. 17:07
 14/20 anonim ***** válasza:

16:46

Sajnos túl sok a 12-15 éves KISLÁNY, aki már szexel, pedig sz*art se tud az egészről. Ezért vagyunk gyanakvóak. Semmin nem lepődünk meg a mai világban. Szóval ne "g'ecizzél',mert nem áll jól.

21/L

2010. jan. 13. 17:09
 15/20 anonim ***** válasza:

" Jaj,mik ezek hogy "mitől félsz?"????Hagyjátok már!!!Emberek !!!Segítséget kér!!!Ne legyetek mát ilyen ge'cik!!!Na,az meg pláne,hogy terhes!!Miért kell legelőször arra gondolni hogy terhes???Hülyék!Millióegy oka lehet még a terhességen kívül!Nem is tudtam hogy az emberiség mai szintje itt áll!Remek!

Valószínű még nem állt be rendesen a ciklusod,és késik,vagy előbb megjön.Nekem 11 éves koromban volt először,és azóta vannak kimaradásaim....majd beáll,meglátod.De ha a köv. hónapban is elmarad,jó lenne egy gyerekorvos,vagy védőnő!

13L"

Nézzenek oda, egy 13 éves kis senki kioktatott minket. Engem ne g*cizzél édesem, mert az anyád lehetnék, és ha az lennék, most úgy szájon vágnálak, hogy kiköpnéd a fogaidat. Még szerencse hogy nem vagyok az, mert szégyellnem kéne a gyerekemet.

2010. jan. 13. 17:10
 16/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Tehát ha a kövi hónapban is késik,vagy nem jön meg egyáltalán, nem biztos, hogy bajom van?
2010. jan. 13. 17:27
 17/20 anonim ***** válasza:

nekem késett hónapokat is régebben....makk egészséges vagyok!

úristen....egyesek milyen hülyék......tudod kb egy vele egyidőss mint pl a 13éves lány is tud neki tanácsot adni.......ilyen szöveget??!!!!!!XDDD

2010. jan. 13. 18:52
 18/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm , hogy válaszoltál! : )
2010. jan. 13. 19:18
 19/20 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Nincs a világon semmi bajod, egyszerűen még nem állt be a ciklusod. Nagyon sok lánynál így van az első mensi után. Főleg, hogy csak tavaly szeptember óta van meg, totál természetes, ha ezt tapasztalod.

2010. jan. 19. 12:09
 20/20 anonim ***** válasza:
Utolsó író vagyok, a 17:10-es kommentezőnek üzenném, hogy igen, egy 13 éves is tudhatja, hogy mik lehetnek az okok, hiszen az ő életében jobban aktuálisak ezek a problémák, mint a Tiédben. Nem tudom, van-e gyermeked, ha igen, sajnálom szegényt.
2010. jan. 19. 12:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!