Mit csináljak? = ( ( (Bővebben lent! )
Figyelt kérdés
Már a múlt hónapban sem jött meg, de akkor beteg voltam, és szedtem antibiotikumot, meg betegeskedtem. Ebben a hónapban ma kellett volna megjöjjön, de nem jött meg, és most félek..:S 12/L.2010. jan. 13. 16:33
1/20 anonim 

válasza:

voltál palvial? mondd h nem kérlek mnondd h nem,..
2/20 anonim 

válasza:

12 évesen mitől félsz? Mert ha terhességtől, akkor féljél is. Ennyi idősen én még babáztam meg saraztam kint az udvaron az unokatestvéreimmel.
3/20 A kérdező kommentje:
Nem, nem a terhességtől, és sarazok én is eleget! xDD
És nem voltam még fiúval (18 éves koromig nem is tervezem) , csak megijedtem, hogy van valami bajom..De akkor nincs semmi?
2010. jan. 13. 16:38
5/20 anonim 

válasza:

12 éves vagy, teljesen normális hogy összevissza jön meg, sőt lehet ilyen is marad, nekem is ilyen, pedig nincs bajom.
25L
6/20 A kérdező kommentje:
Hát hogy van valami bajom!
2010. jan. 13. 16:40
7/20 A kérdező kommentje:
16:40-es, köszönöm a választ, így azért nyugodtabb vagyok. : )
2010. jan. 13. 16:41
8/20 anonim 

válasza:

Az első menstruációtól számított 1-2 évig a rendszertelenség vagy akár teljes kimaradások normálisnak számítanak.
9/20 anonim 

válasza:

Először is, mikor jött meg először? hány hónapja? ha csak néhány hónapja volt az első akkor nem kell megijedni, ha legközelebb sem jön meg akkor, baj van, de addig nem..
10/20 A kérdező kommentje:
Szeptemberben először. De mi bajom lehet utána? :OO
2010. jan. 13. 16:44
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!