Előreeső méhnek mik a tünetei?
Figyelt kérdés
Sziasztok, érdekelne, volt-e már valakinek közületek előreeső méhe, milyen tünetekkel járt, és milyen kezelést kapott. Köszi a válaszokat előre is.2014. aug. 11. 21:21
1/5 anonim válasza:
Nem tudom hogy ez ugyanaz-e, de nekem a nődokim minden vizsgálatnál elmondja, hogy előrehajló méhem van. 17 évesen voltam nála először, addig fogalmam sem volt róla. Azt mondta, hogy velem született rendellenesség, de hogy majd ha szülök akkor helyreáll(hat?). Meg hogy nem fog akadályozni a teherbeesésben. De a méhnyakról is szokott magyarázni, hogy az nekem tovább redős mint másoknak, lehet arra mondta ezt :D De ha az előrehajló és elreeső egyet jelent, akkor talán nekem annyi a "tünet" hogy amíg nem szedtem fogamzásgátlót, addig nagyon erősek voltak a menstruációs görcseim. 21/L
2/5 anonim válasza:
Általában olyanoknak van, akik már szültek
5/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom, egy hét múlva megyek vizsgálatra, addig is gondoltam körbekérdezek, kinek volt és mivel járt. Nekem attól tartok, az van, de nyilván majd az orvos megmondja, mi bajom. Amit olvastam erről, az stimmel, de azok általános leírások, és én személyes tapasztalatra lennék kíváncsi, ki mit érzett, mikor és hogyan észlelte stb.
2014. aug. 12. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!