Hüvelygomba tünetei - mivel enyhíthető?
Nőgyógyásznál voltam - készített kenetet és az eredmény csak egy enyhe gyulladást mutatott ki, semmiféle gomba, baktérium, egyéb kórokozót nem találtak. Kaptam hüvelykúpot 10 napig.
A tünetek azonban, amivel az orvoshoz fordultam megmaradtak: fájdalmas együttlét, viszketés vizelés közben és nem csak, fájdalmas vizelés. Felhívtam az orvost újra, elmondtam a panaszaim és azt mondta, hogy gombás fertőzés tünetei és menjek vissza újra. A kérdésem az lenne, hogy mivel enyhíthetőek addig a tünetek és a fájdalmas együttlét? Esetleg volt valaki hasonló helyzetben?
elég gyakran van gombám, a dokim ha nem túl nagy fertőzés akkor canestent vetet velem, nem ír fel semmit sem.
én hintőporozom magam az szárazon tart legalább nem fülledek be... próbáltam almaecetes ülőfürdőt, cickafarkat stb... jelenleg szoptatok, de ha abbahagyom kipróbálom az orbáncfű+kakukkfű teát. hátha használ, mert elegem van hogy havonta begombásodom.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!