Túl kemény széklet? Meg vérzik is.
Amikor elvégzem a dolgom, akkor vérzik, de csak akkor ha kemény volt, és szenvedtem előtte hogy kinyomjam. Meg akkor fáj is, és vérzik. De se előtte se utána nem érzek semmit, teljesen normális. Nem érzékeny, nem viszket, nem fáj, nem csíp, semmi se.. Szerintetek mért vérzik?
Amikor teljesen normális, akkor sima ügy, kijön és megyek is a dolgomra, se vérzés, se kínlódás.
Hogyan tudnám hígítani? vagy hogy ne legyen kemény,meg legyen normális. Olyan száraznak tűnik a székletem, meg kemény. eh...
Az az igazság, hogy nem eszek zöldséget se gyümölcsöt. Főtt kaját is csak hétvégente. Napi menüm kakaóscsiga, kenyér, főttojás, tej, víz, meg ilyenek... Persze nem egy nap, hanem kb ezekből áll. Tudom elég szegényes...
Tudtok írni, hogy mit egyek, hogy rendbe jöjjön a székletem? Mindent megeszek, nem vagyok finnyás.
A válaszokat előre köszönöm! 16/L

Nagyon jól tudod mitől van, akkor meg minek kérdezed?
"Az az igazság, hogy nem eszek zöldséget se gyümölcsöt. Főtt kaját is csak hétvégente. Napi menüm kakaóscsiga, kenyér, főttojás, tej, víz, meg ilyenek... Persze nem egy nap, hanem kb ezekből áll. Tudom elég szegényes..."
Hát egyél zöldséget, meg gyümölcsöt, és főtt ételt! Főleg a sok zoldség lenne a lényeg, és a sok folyadék!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!