Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miert kesik a havim, amiota...

Miert kesik a havim, amiota nem vagyok szuz?

Figyelt kérdés

3 honapja tortent az elso, es akkor egy hettel teljesen eltolodott a menzeszem. Most mar meg kellene jonnie igy augusztusi honapra, de mar 6-a van.... Miert paraztat be a verzesem?

Amikor elvesztettem elegge vereztem, abba is hagytuk. A 2. Aktus par nappal kesobb volt, akkor meg inkabb vereztem, nem voltam eleg nedves.

De a havim megjott, igaz hogy 1 het kesessel. De minden ugyanugy: a gorcsos alhasi fajdalom az elso napokban, rendes verzes, normalis szinnel, semmi elvaltozas.

Aztan a kov. Honapban mar az 1 hetes keseshez igazodott a szervezetem, de most meg ahhoz kepest meg 1 napot mar kesik....

En kizartnak tartom a terhesseget, vedekeztunk ovszerrel minden alkalommal, nem szakadt ki, nem maradt bennem, es a havim is megjott-megjon remelem. Akkor meg mi lehet a gond?!?

2014. aug. 5. 23:48
 1/6 LadyEdina válasza:
Sajnos nem tudok segíteni..de én is ugyanebben a helyzetben vagyok..nekem nem rég volt az első és 8 napja késik.. állítólag normális ilyenkor. nagyon remélem ..
2014. aug. 6. 00:02
 2/6 A kérdező kommentje:

Akkor mar ketten vagyunk. :DD

Figyelj az idegeskedes a havibaj korul az nekem mar egy into jel szokott lenni arra, hogy hamarosan megjon.csak tenyleg igy legyen

2014. aug. 6. 00:05
 3/6 LadyEdina válasza:
amióta késik idegeskedem, pedig nincs nagyon okom rá.. de mégis aggasztó.. azt hallottam hogy volt akinek 1 hónapot késett , szóval addig még van XD
2014. aug. 6. 00:29
 4/6 anonim válasza:

Sziasztok!

Nekem mindig akkor késik a legtöbbet ha ráparázok. Szerintem ne stresszeljetek rá mert úgy többet és többet fog késni. Legalábbis nálam ez a tapasztalat.

2014. aug. 6. 01:22
 5/6 LadyEdina válasza:

Szia!

Ezt én is hallottam. Mármint hogy a stressz késlelteti. De olyan nehéz másra gondolni :) ..

2014. aug. 6. 02:23
 6/6 A kérdező kommentje:

ilyenkor egyáltalán nem tudok megnyugodni, ilyet tanácsot ne is adjatok :D :D :D

mondjuk ha nem jön meg 1 hét múlva sem, nőgyógyászt felkeresem.

2014. aug. 6. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!