Miert kesik a havim, amiota nem vagyok szuz?
3 honapja tortent az elso, es akkor egy hettel teljesen eltolodott a menzeszem. Most mar meg kellene jonnie igy augusztusi honapra, de mar 6-a van.... Miert paraztat be a verzesem?
Amikor elvesztettem elegge vereztem, abba is hagytuk. A 2. Aktus par nappal kesobb volt, akkor meg inkabb vereztem, nem voltam eleg nedves.
De a havim megjott, igaz hogy 1 het kesessel. De minden ugyanugy: a gorcsos alhasi fajdalom az elso napokban, rendes verzes, normalis szinnel, semmi elvaltozas.
Aztan a kov. Honapban mar az 1 hetes keseshez igazodott a szervezetem, de most meg ahhoz kepest meg 1 napot mar kesik....
En kizartnak tartom a terhesseget, vedekeztunk ovszerrel minden alkalommal, nem szakadt ki, nem maradt bennem, es a havim is megjott-megjon remelem. Akkor meg mi lehet a gond?!?
Akkor mar ketten vagyunk. :DD
Figyelj az idegeskedes a havibaj korul az nekem mar egy into jel szokott lenni arra, hogy hamarosan megjon.csak tenyleg igy legyen
Sziasztok!
Nekem mindig akkor késik a legtöbbet ha ráparázok. Szerintem ne stresszeljetek rá mert úgy többet és többet fog késni. Legalábbis nálam ez a tapasztalat.
Szia!
Ezt én is hallottam. Mármint hogy a stressz késlelteti. De olyan nehéz másra gondolni :) ..
ilyenkor egyáltalán nem tudok megnyugodni, ilyet tanácsot ne is adjatok :D :D :D
mondjuk ha nem jön meg 1 hét múlva sem, nőgyógyászt felkeresem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!