Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy adhat a mellem tejet, ha...

Hogy adhat a mellem tejet, ha nem vagyok terhes?

Figyelt kérdés
Nő doki?
2014. aug. 5. 11:16
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Magas a prolaktin szinted, fordulj nőgyógyászhoz.
2014. aug. 5. 12:01
 22/28 anonim ***** válasza:

Drága programozó barátaim, azért kaptátok a lepontozást, mert nem kéne szétoffolni egy olyan kérdést, aminek a hátterében akár daganat is lehet.

Bocs, kérdező, nem akartalak megijeszteni, de lehet.

Amúgy magam is programozó vagyok, de vegyük észre, hogy hol van a helye a hülyéskedésnek és hol nincs.

Kérdező, te meg fordulj sürgősen nőgyógyászhoz!

2014. aug. 5. 12:09
 23/28 A kérdező kommentje:

nincs gyerekem még csak 20éves vagyok

és menstruáció alatt történt ez

köszönöm az értelmes válaszokat :)

2014. aug. 5. 12:39
 24/28 anonim ***** válasza:
Kedves 22-es! Engedd meg, hogy viszonozzam lepontozásod, most te is kapsz egyet tőlem! Fapofával együtt élned meg nem lehet könnyű! Riogasd csak daganattal egyből te barom! Üdv!
2014. aug. 5. 12:48
 25/28 anonim ***** válasza:
nem volt szép szakmaiként lepontoznia de végül is tényleg igaza van valamelyest, még ha egy citrom akkor is. ne szívd így mellre kolega.
2014. aug. 5. 12:50
 26/28 anonim ***** válasza:

24, engem őszintén nem érdekel, hogy lepontozol-e vagy sem, de a beírásodból erősen látszik, hogy nem vagy nő.

Ha nő lennél, akkor tudnád, hogy a női mell NEM termel viccből tejet.

Ahhoz nagyon durván felbillent hormontermelés kell, aminek MINDIG komolyan veendő oka van. Lehet, hogy nem daganat, de a daganat és a hipofízist érintő egyéb folyamatok nagyon is a lehetséges (és nem is túl ritka) okok között vannak.

Ez az oldal itt nem azért van, hogy oldalakat telebaromkodjunk programozással, hanem azért, hogy a kérdezők a kérdéseikre választ kapjanak. Úgyhogy azt gondolom, hogy egy olyan kérdésre, hogy "hogy lehet hogy tejet termel a mellem", egyrészt hasznos, ha megnevezek egy okot, másrészt nem hasznos, hogyha beírtok egy adag kódot.

Őszintén remélem, hogy a melódhoz komolyabban állsz hozzá.

2014. aug. 5. 12:55
 27/28 anonim ***** válasza:
Ja igen, és én nő vagyok, lehet hogy ezért veszem kellően komolyan...
2014. aug. 5. 12:55
 28/28 anonim ***** válasza:
29%
26-27: Jó megkeseredett egy nő lehetsz. Fapofa v.1.5
2014. aug. 5. 12:57
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!