Hogy adhat a mellem tejet, ha nem vagyok terhes?
hiba a mátrixba
public override bool Tejetad()
{return false;}
"gugli a barátod" "hiba a mátrixban"
felhasználónak nagyon király a dumája... :-)
Mellesleg, válaszolva a kérdésre, szóval lehet azért adsz tejet, mert ketyeg a biológiai órád, ami azt mondja ideje lenne már anyának lenni... :-)
inkább csak ennek a nőnek a tejetad propertyjét kéne false-ra állítani :D nem kell módosítani az osztályt, főleg nem override-olni a metódust :) maradjon az emlős osztálynak meg a metódus, nem kell az embereknek false-ra állítani :D
ja és a kérdezőnek válaszolva...volt olyan férfi aki ugyanerre volt képes, nem ismerem a pontos okát, de vannak furcsaságok...
#4 :D
jó az az override ki tudja mit kell még később módosítani így egy füst alatt megoldható :D de jó látni ennyi kolegát ilyen szép napon.
#5:
hát tudod épp egy fontos projekten dolgozok :D mármint dolgoznék ha nem itt irkálnék :D
én voltam aki a múltkor egy másik témában elbeszélgetett ugyanígy programozásról :D
meg én írtam ki ezt is:
A Google a barátod,
A Wiki a barátnőd,
A Gyakorikerdesek a szeretőd :D
szóval váltottunk már pár szót :P
"public override bool Tejetad()
{return false;}"
Így a helyes
public override bool Tejetad(0)
{return false;}
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!