Hogy adhat a mellem tejet, ha nem vagyok terhes?
Figyelt kérdés
Nő doki?2014. aug. 5. 11:16
11/28 anonim válasza:
miért kell a 0? üresen is jó, de ha kell letesztelem, úgyis nyitva a Visual Studio :D
12/28 anonim válasza:
mit indítottam el te jó isten :D:D:D debug debug, jönnek a hibák :D
13/28 anonim válasza:
ha van gyermeked, akkor azért, ha nincs, akkor hormonális probléma
14/28 anonim válasza:
Ti honnan szeditek ezt a dumát? :D
15/28 anonim válasza:
még nagyon gondolkodni se kell rajta :D de én is megoldást nyújtottam csak a magam módján, kicsi szakmai ártalommal.
17/28 anonim válasza:
ja hát 3 szakmám van 2 ilyen téren + melóhelyen voltam pár továbbképzésen :) szóval a fejemből jönnek :D
18/28 anonim válasza:
megjelent a gonosz lepontozó manó aki nem ért a programozásból semmit és ezt tartja az önkifejezés eszközének ahelyett, hogy segítene a kérdezőnek :D
19/28 anonim válasza:
Mert a f_szkalap nem ért a programozáshoz és így fejezi ki irigységét.
20/28 anonim válasza:
de írtam már matekul is egyszer ide: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__5955..
az se tetszett a lepontozó manónak. legközelebb Petőfi versekben regélem el az élet igazát hátha :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!