Jártok-e rendszeresen nőgyógyászati rákszűrésre? Ha nem: miért nem? Mi venne rá titeket arra, hogy elmenjetek?
Igen, minden évben járok (2 gyereket szültem már).
Mi venne rá? Az egészségem megőrzése...illetve az, hogy a környezetemben (tágabb) volt olyan, aki méhnyakrákban halt meg és ott hagyott 2-3 kiskorú gyereket.
Amúgy én is minden évben úgy megyek, mintha húznák a fogam, aztán a kb. 5-10 perces vizsgálat után nyugtázom magamban, hogy túlélhető a vizsgálat, mégha nem is a legkellemesebb...
Első: köszönöm:) A "mi venne rá" inkább azoknak szól, akik valamiért nem járnak.
Második: ez azt jelenti, hogy te nem jársz szűrésre?
Nem, mivel szűz vagyok, nincs se HPV, se semmilyen herpesz fertőzésem, családban nem volt még rákos.
Mi venne rá, hogy elmenjek? Egyrészt a szüzesség elvesztése, másrészt amit a második írt is jól jönne.
Sejtettem, hogy lesz egy ilyen értelmes válasz is. Nem véletlenül írtam oda, hogy a kérdés nőknek szól. Gratulálok a humorodhoz!
A többieknek köszönöm, eddig egész jó az arány, mivel aki nem jár, az szűz.
Remélem, még válaszolnak egy páran:) Olyanok válaszát is várom, akik nemi életet élnek, de nem járnak szűrésre, mert kíváncsi vagyok az okára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!