Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok, nők igazat adtok...

Lányok, nők igazat adtok nekem abban, hogy a menstruálás nem olyan jó és könnyű dolog, mint ahogyan azt a férfiak hiszik, hanem rengeteg fájdalommal, kellemetlenséggel is jár?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm aki nem hisz nekem és nincs belátással rám azokon az időkön....mondta,hogy ha ide kiírom kérdésnek és igazolnak sokan,akkor elhiszi,amúgy nem tudja:( Kérlek írjátok le nekem,hogy nektek milyen szokott lenni,mert tudom,hogy minden ember függő,van akinek fáj (nekem is) és van aki meg sem érzi..?

2014. aug. 4. 21:05
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Én sem gondolom úgy,hogy azokon a napokon körbeugráljanak,vagy mindent megtehetek,de azért ha pl egy 30 kg-os utazótáskát kell hasfájás közben cipelni,akkor annyit megtehet bárki,hogy legalább megkérdezi,hogy segíthet e...vagy megérthetik a fiúk,hogyha éppen akkor amiatt nincs kedved pl futni menni vele vagy hasonlók. Nem pontozlak le,mert neked is igazad van,én nem vagyok egy hisztis típus,gyermek koromban sem voltam az! Azt én sem szeretem ha valaki amiatt mert megvan neki rinyál ha megöleli valaki őket stb.. Egyszerűen csak kíváncsi voltam az emberek véleményére,köszönöm,hogy kifejetttétek magatok!
2014. aug. 5. 13:54
 22/22 anonim ***** válasza:
Utazotaskat cipelni segíteni menstruáció nélkül is illendő lenne egy nőnek... Futás mehet nyugodtan, de ha bármiért kellemetlen, akkor senki sem kotelezhet ra. Én hosszu ideig sportoltam, ritkán kertem felmentést, de akkor bizony senki sem kérdőjelezte meg a miértjét... Ha valaki rosszul van bármi miatt es embertarsa cserben hagyja, az komoly gáz velemenyem szerint... Bármi is okozta a rosszullétet. Ezt üzenem Kérdező az ismerősödnek.
2014. aug. 5. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!