Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruacio elorehozasa vagy...

Menstruacio elorehozasa vagy kesleltetese? 14/L

Figyelt kérdés
Elvileg 3. korul kellenne megjonnie, de mult honapban 13an jott meg. Mit tegyek, ugyanis jovoheten tengerparton leszek es semmikepp sem szeretnek tampont hasznalni. (S.O.S. valaszokat)
2014. aug. 3. 22:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Semmit, mivel nem tudod befolyásolni.
2014. aug. 3. 22:15
 2/7 anonim ***** válasza:
43%
Vetesd ki na petefészkedet!B+!!!!!! Megszünik a gondod. Döntsd el mi a fontos neked. Egy fürdés vagy a nöiességed?????
2014. aug. 3. 22:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Használd már a keresőt, a jó ég áldjon meg! Naponta öt milliószor feltesznek ugyanilyen kérdést. Nem lehet eltolni csak akkor, ha szedsz fogamzásgátlót!
2014. aug. 4. 06:03
 4/7 anonim válasza:
En csak leroviditeni tudtam pasztortaska teaval (7-8 naprol 3-4 napra),de a rakovetkezo honapban viszont 1 hetet kesett emiatt.Elorehozni a rozmaring teaval lehet,es citrommal neha sikerul eltolni kb 3 nappal,neha nem.Bombabiztos megoldast nem tudok :D
2014. aug. 4. 09:07
 5/7 anonim válasza:
100%
9:07 es vagyok.En Balatonra mentem,de nem tudtam emiatt furdeni mert igaz,h 7-8 naprol 3-4 lett de akkor is pont belelogott es masnap mar nem volt meg :/ :D Es vegigneztem a partrol ahogy mindenki furdik >:c :| 14/L
2014. aug. 4. 09:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Még nem lehet. Mikor fogjátok már fel?
2014. aug. 4. 09:18
 7/7 anonim válasza:
46%
Én használtam már késleltető tablettát, semmi bajom nem lett... azt hiszem Luthenyl volt a neve. Nőgyógyász írta ki :) 15/L
2014. aug. 4. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!