Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruáció késleltetése...

Menstruáció késleltetése citrom nélkül, hatékonyan?

Figyelt kérdés
Próbáltam már a mensi késleltetésére a citromot, citromlevet, C vitamint (ezeket rendszeresen fogyasztottam a menstruációm érkezésének időpontja előtti héten) és nem használt, sőt, 2 nappal hamarabb érkezett mint vártam.. Tudtok még módszereket ami hatékonyan el tudja csúsztatni kb 2-3 nappal? (ha több az sem baj, csak pár napot csússzon már, hogy ne pont a ballagásomra jöjjön meg..) Előre is köszönöm:)

2014. máj. 28. 22:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Nincs rá mód a hormontartalmú gyógyszereken kívül. (És ha visszaolvastál volna egy kicsit, mind az 500 hasonló kérdésnél ugyanezt a választ találtad volna)
2014. máj. 28. 23:01
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem igazán lehet. A citromot már én is próbáltam, egyszer sikerült egyszer nem. Fogamzásgátlón kívül nem jut eszembe más. Nemrég elég sok fájdalomcsillapítót szedtem, az kicsit eltolta, de nyilván ne szedd feleslegesen. Nincsen rá mód, csak reménykedni lehet:)
2014. máj. 29. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!