Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehetséges hüvelygomba? Mi a...

Lehetséges hüvelygomba? Mi a vélemény a Canestenről?

Figyelt kérdés
Sziasztok Én úgy tudom, hogy a Canesten kenőcs csak ideiglenesen tünteti el a tüneteket és többszöri kiújulási lehetőség marad utána. Nekem kúpos megoldást javasoltak,mi erről a tapasztalatotok? Előre is köszönöm a kisegítő válaszokat.

2014. júl. 29. 16:38
 1/9 anonim ***** válasza:
canesten hüvelytablettát meg a canesten krémet együtt kell alkalmazni, nekem mindig segített
2014. júl. 29. 16:46
 2/9 anonim ***** válasza:
nekem is használt a canesten. vényköteles dolgoktol is visszajött... ugyhogy mindegy volt. a nődokim mindig canestent ir fel. csak ha nagy a fertőzês akkor kapok vényköteles készítményt
2014. júl. 29. 16:51
 3/9 anonim ***** válasza:
69%

1. Honnan tudod, hogy gombád van? Mert a gombán kívül még sok más kórokozó is okoz hüvelyi fertőzést, gyulladást, ráadásul hasonló tünetekkel! Illetve gombából is létezik sok-sok fajta és akármilyen széleskörű gombaölő is a Canesten, az sem jó az összes gombára.

2. "a Canesten kenőcs csak ideiglenesen tünteti el a tüneteket és többszöri kiújulási lehetőség marad utána" Konkrétan a kenőcs egymagában semmit nem ér! Ugyanis ilyenkor a fertőzés a hüvelyt és a nemi szerv külső részét is érinti. A kenőccsel csak külsőleg kezeled a fertőzött területet, de a hüvelyedben attól még a fertőzés ott lesz, mert azt a kenőccsel nem kezeled, ezért nem fogsz rendbe jönni, mert nincs kikezelve a fertőzés belülről. És ha a fertőzés kívülről van csak kezelve, akkor a tünetek esetleg enyhülhetnek, el is múlhatnak, de a fertőzés belülről ott marad, így a tünetek vissza fognak térni. Ezért kell belső kezelés is, tehát vagy kúppal kiegészítve vagy vannak szájon át szedhető gyógyszerek is fertőzésre, amit orvos ír fel.

Szóval fogsz itt olyat kapni, hogy próbáld meg a Canestent, mert ártani nem ártasz vele (ami azért nem teljesen igaz), max. nem használ, de most őszintén, ha éppen nem olyan bajod van, amire jó a Canesten mert éppen nem gombás fertőzésed van, hanem bakteriális (amire nem jó a Caneseten!) vagy éppen kevert fertőzésed, vagyis csak félig fog használni a Canesten, akkor az megéri neked?

Én mindig azt tanácsolom és tettem is, ha ilyen gondom volt, hogy elmentem orvoshoz, ahol megállapították, hogy milyen kórokozóm van és célzott kezelést kaptam! Nálam volt már olyan, hogy a Canesten nem segített! Szóval én nem találgatok és önkezelem magam, hanem orvoshoz megyek! Neked is ezt tanácsolom!

És a válaszomért a Canestent agyondicsérők és gyógyszerügynökök nyugodtan lepontozhatnak!:)

2014. júl. 29. 16:52
 4/9 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a széleskörű tájékoztatót. Mindenképpen szeretnék orvoshoz menni csak abba beletelik egy kis idő mire fogad. Nem akarok semmiféle házi praktikát alkalmazni mert igen én is tartok tőle olyat csinálok ami esetleg nem is használ vagy nem célkezelés. Mindenhol azt olvastam, hogy a Canesten mennyire jó, így nekem is mint sok másnak fel kellett tennem ezt a kérdést: "Hasznos-e valójában"

Igazat adok a kúppal kapcsolatban nyilván belülről érdemes kitisztítani első körben a fertőzést.

Másrészt a barátomnál egy kis fájdalom lépett fel probléma ként, abból kiindulva gondolkoztam el rajta vagy vajon az lehetséges-e hogy ez hüvelygomba. Utána olvastam a tüneteknek és nagyjából egyezik kivétel a váladékozást.

Lehetséges, hogy a barátomnak esetleg lesznek kellemetlenségei miattam? És, hogy érdemes vagy a hogy a legpraktikusabban eltávolítható ez az ő számára?

2014. júl. 29. 17:07
 5/9 anonim ***** válasza:
64%
Neki is kezelésre van szüksége, mindig és minden esetben, akkor is, ha nem lennének tünetei! Hüvelyi fertőzésnél mindig páros kezelésre van szükség!
2014. júl. 29. 17:10
 6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm :)
2014. júl. 29. 17:21
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

A Canesten egy széles spektrumú gombaellenes szer, ami a gombás fertőzések nagy többségénél segít.

Nekem is bevált, 2 éve használtam és azóta is rendben vagyok.

A nőgyógyászom szerint is használható, max nem segít, de semmiféle kárt NEM okoz!

2014. aug. 1. 17:47
 8/9 A kérdező kommentje:
Ami a végtapasztalatom az az hogy a canesten nem minden esetben hat. A nőgyógyászom megmondta hogy manapság már annyira hozzászokott az emberek szervezete a hasonló összetevőjű gyógyszerekhez amiket másra szedünk hogy sok esetben hatástalannak nyilvánul a termék. Velem is így történt. Nem bírtam várni gondoltam ártani nem fogok és vettem hüvelykúpot a canestentől. Elég undorító volt és kellemetlen a használata nem fejtett ki hatást belülről mert nem igazán olvadt szét. Ez egy kemény gyógyszer alakú dolog és ha nem kap elég nedvességet nem fogja kifejteni a hatását. Viszont ilyen körülmények között nem is nagyon volt miben feloldódnia. Elmentem a nőgyógyászhoz addigra már pont letelt a hüvelykúp használatának ideje. A doktornak az első szava az volt hogy: Igen hölgyem még meg van a gombája. Ő felírt nekem egy szintén belsőleg használatos krémet amit úgy kell felnyomni aminek viszont volt felszívódási lehetősége. Nekem az óta semmi problémám. Tehát összegezve a Batrafen hüvelykrémet tudom ajánlani mindenkinek aki hasonló problémákban szenved.
2014. nov. 1. 14:04
 9/9 anonim ***** válasza:

Hát igen, ahányan vagyunk, annyifélék vagyunk.

Nekem a Canesten tökéletes volt, azóta sincs gombám.

A Canesten nagy előnye, hogy vény nélkül kapható, és nem csinál kárt akkor sem ha nem segít esetleg.

2014. nov. 3. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!