Ez hüvelygomba?
Figyelt kérdés
Észrevettem hogy a hüvelyem pirosabb mint szokott. 16 éves és szűz vagyok, úgyhogy pasitól nem kaphattam el semmit. Mi lehet a baj?2014. júl. 26. 20:31
2/6 anonim válasza:
A hüvelygombához társul sárgás folyás, ami büdös illetve viszketés. Ha ezek közül egyiket sem észleled, akkor a színbeli változás mástól van.
3/6 A kérdező kommentje:
Nincs sárgás folyás. Akkor mitől lehet?
2014. júl. 27. 07:58
4/6 anonim válasza:
Esetleg allergia.
Pamut bugyi kellene, mosószert nem váltottál, vagy tusfürdőt, egyebet..
5/6 A kérdező kommentje:
Nem váltottam. Viszont strandon voltam. Ott összeszedhettem valamit?
2014. júl. 27. 12:52
6/6 anonim válasza:
Szerintem igen. Én is valószínű, hogy strandon kaptam el, csak én nem gombát, hanem egy baktériumot. Nekem még annyi jele sem volt, hogy piros lenne, épp csak egy picivel több folyásom volt, mint szokott. Véletlenül épp akkor mentem nőgyógyászhoz, és a folyás miatt vett le mintát, amiből kiderült, hogy bakteriális fertőzés. 1 doboz gyógyszer, és elvileg már nincs bajom...
De az is lehet, hogy csak a hormonok, vagy a fehérnemű... bármitől lehet. Mindenesetre ha nem múlik el pár napon belül, szerintem jobb ha keresel egy dokit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!