Hüvelygomba? Krém vagy kúp?
Figyelt kérdés
Pár napja észrevettem magamon kicsit furcsább állagú folyást (nyálkás és apró pici darabok vannak benne, vagy fehér vagy nagyon-nagyon halvány zöldes) rögtön a hüvelygombára gyanakodtam, de egyáltalán nem viszket, ég, vagy piros. Bekentem magam Canestennel tegnap este, ma reggel még (a krémtől ugye) volt egy kis krémes folyásom, de már szinte teljesen megszűnt. Időközben anyukám vett nekem Canesten combi hüvelykúpot, szerintetek kezdjem el még azt is? Félek többet ártana, mint használna így, de attól is, hogy vissza fog térni a folyás. Nőgyógyászom augusztus 1-ig nyaral, utána tudok csak menni hozzá (máshoz nem megyek a sok rossz tapasztalat miatt). Nem a párom is teljesen tünetmentes, pedig voltunk együtt, és mint írtam a folyáson kívül nekem sincs más gondom. Mit tegyek? Tanácsokat várok! :(2014. júl. 23. 13:57
1/3 anonim válasza:
Bajod nem lehet a Canestentől, nyugodtan használd el, 3 nap az egész. Kúpot este helyezd fel a krémmel kend be magad. Bármi gomba van ott, azt kitakarítja.
2/3 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszod, a 3 nap lejarta utan mar lehetunk egyutt a baratommal?
2014. júl. 23. 20:12
3/3 anonim válasza:
A negyediken igen, ha nem érzékeny. Jaa! A párod is kenje magát a krémmel, ha van tünet, ha nincs. Különben ide-oda adogatjátok egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!