Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Már másfél hete fáj a mellem,...

Már másfél hete fáj a mellem, mitől lehet? (lentebb)

Figyelt kérdés

Először csak egy mirigynél fájt, de most már mind a két mellem és mind a kettőnél az egész. Hasonlóan fáj mint amikor nő vagy mint amikor meg fog jönni, de ez kellemetlenebb és nem csak nyomásra érzékeny hanem alapból is érzem. Nincsen semmiféle elváltozás, nincs pirosság és nincs semmilyen kidudorodás.

(19 éves vagyok)

2010. jan. 10. 20:39
 1/4 anonim válasza:
Ez velem is előfordult,cilest fog.gátlót szedtem,majd a nőgyógyászom felírt egy jóval alacsonyabb hormon tartalmút.(lyndynette20) és elmúlt minden panaszom.
2010. jan. 11. 15:12
 2/4 A kérdező kommentje:
És előtte a fogamzásgátló miatt fájt vagy más miatt? Én nem szedek fogamzásgátlót.
2010. jan. 11. 17:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Terhes nem lehetsz? Barátnőmnek pl. úgy derült ki, hogy babát vár, hogy fájtak a mellei.
2010. jan. 16. 18:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem mert ma megjött, de ezzel már akkor két és fél hete fáj.
2010. jan. 17. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!