Mit lehet csinálni annak érdekében, hogy hamarabb jöjjön meg?
Figyelt kérdés
Az a lényeg, hogy már így is késik a menzeszem 3 napja, de jövő hét vasárnap táborba megyek, és mivel olyan 5-6 napig szokott tartani, ezért az lenne a legjobb, hogyha minél hamarabb jönne már meg, mert ahová megyek, ott van strand is, a tampont meg nem szeretem. Amíg nem volt ez, mármint hogy nem mentem sehová, addig érdekes módon rendesen megjött olyan 24-25-e körül mindig. Valami praktika van rá, hogy minél hamarabb jöjjön meg?
16/L
2014. júl. 27. 15:17
11/17 anonim válasza:
Jó, akkor idegesítsd magad rajta, attól valóban sokkal jobb lesz :)
13/17 A kérdező kommentje:
Jó, bocsánat a stílusért, csak tényleg idegesít..
2014. júl. 27. 22:15
14/17 anonim válasza:
A 9-es nem hisz benne, ebből következőleg ki se próbálta. Akkor honnan tudja, hogy nem válik be? Én kipróbáltam, bevált. És itt van hozzá egy orvos által jegyzett cikk is: [link]
15/17 Safi€ válasza:
én is ebben a cipőben járok sajnos :( ráadásul az elmúlt 6 hónapban össze-vissza jött mag... tavaly is a tábo ideje alatt jött meg.. de szerencsére 7 másik lánynak is :DDD
16/17 A kérdező kommentje:
Engem az valahogy nem vigasztal. 15. éve lesz a tábor megszervezve és egyben utoljára, nekem ez lesz az 5. alkalom, hogy megyek és élvezni szeretném, mint eddig.
2014. júl. 28. 13:06
17/17 A kérdező kommentje:
Közben megjött, a forró fürdő tényleg bevált.:) Köszi!
2014. júl. 29. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!