Mit lehet csinálni annak érdekében, hogy hamarabb jöjjön meg?
Figyelt kérdés
Az a lényeg, hogy már így is késik a menzeszem 3 napja, de jövő hét vasárnap táborba megyek, és mivel olyan 5-6 napig szokott tartani, ezért az lenne a legjobb, hogyha minél hamarabb jönne már meg, mert ahová megyek, ott van strand is, a tampont meg nem szeretem. Amíg nem volt ez, mármint hogy nem mentem sehová, addig érdekes módon rendesen megjött olyan 24-25-e körül mindig. Valami praktika van rá, hogy minél hamarabb jöjjön meg?
16/L
2014. júl. 27. 15:17
1/17 anonim válasza:
Szerintem nagyon ráparázol! Ha eddig rendszeres volt, de most késik, akkor valószínűleg már nem sok idő kell neki, ha csak nincs egészségügyi problémád. (gondolok itt felfázás a hónapban például) Lényeg, hogy ne görcsölj rá, szerintem így kifejezetten módszer nincs rá. Lazulj el! Vegyél egy jó forró fürdőt! :)
2/17 anonim válasza:
Klónozod magadat, a klónodat lekicsinyíted, lenyeled, és a ő a szervezetedben megmondja a hormonjaidnak, hogy hogyan viselkedjenek.
Komolyan: csak hormonnal.
3/17 A kérdező kommentje:
Hát...igazából az utóbbi 3 évben mindig így volt, hogy pont előtte jött meg, és pont akkorra múlt el, idén emiatt nem paráztam, de most hogy elkezdett késni eléggé félek...Legkésőbb keddig kellene megjönnie, hogy hétfőn meg már tudjak majd menni a strandra...egyszer egy barátnőm azt csinálta a koliban, hogy fahéjat evett, hogy hamarabb megjöjjön neki...de ha jól emlékszem nem vált be.
2014. júl. 27. 15:26
4/17 A kérdező kommentje:
#2 de vicces kedvében van valaki..
2014. júl. 27. 15:26
6/17 anonim válasza:
Ez nem volt vicc :( és nem tudom miért pontoztak le, válaszoltam komolyan is.
7/17 A kérdező kommentje:
És a forró fürdőtől hamarabb meg jön akkor?
2014. júl. 27. 15:30
8/17 anonim válasza:
Nem biztos módszer, hanem bevált házi praktika. A meleg alhasi vérbőséget okoz.
9/17 anonim válasza:
Nem fog a forró fürdőtől előbb megjönni. Pont akkor jön meg, amikor akar. Valóban ne parázz rá, akkor sincs éktelenül nagy probléma, hogyha véletlenül a tábor alatt jön meg. Sokunkkal előfordult ez már. Napozgatsz addig és kész. Van rosszabb...
10/17 A kérdező kommentje:
Biztos nagyon jó lenne, amikor utálok napozni, és annak tudatában, hogy a többiek addig ugrálnak a medencébe és strand fociznak...
2014. júl. 27. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!