Nemrég jött meg, de éjszakánként mindig átázok, és olyan lesz minden. Ha pl.10-kor lefekszek, beállítom a tellát, hogy 2-kor keltsen, hogy nézzem meg, mi van, de akkor már késő. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2010. jan. 10. 14:07
1/6 anonim válasza:
Tampon (8 órát bent lehet) + inkotinencia betét. Nem túl szűk de jól tartó bugyival. Nagyibugyi előny.
2/6 anonim válasza:
tmpon+ultravastag éjszakai betét
3/6 anonim válasza:
Nem tudom Te mit használsz, eleinte velem is előfordult. Én azóta éjjelre tampont és biztonság kedvéért betét is rakok, amúgy meg vagy a jobb oldalamon, vagy a bal oldalalom alszom.
4/6 anonim válasza:
használj nagyobb nedvszívóképességű betétet. ha igy is átázol akkor használj két bugyit és mindkettőbe tegyél betétet. plusz rakj magad alá törölközőt.
5/6 anonim válasza:
Éjjeli és nagyobb nedszívóképességgel rendelkező betét,meg egy szoros bugyi,a tampont na pont éjjelre nem ajánlják,de mindegy.
6/6 anonim válasza:
Szia! Velem is ez volt, északai betétet használtam szoros bugyival, de akkor is. Azóta tampon és északai betét. Így nem ázok át!
Lehet, hogy nem ajánlják a tampont estére, de ha nincs más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!