Meg kell jönnie szombaton és pénteken le akarok feküdni valakivel, de attól nem fog elöbb megjönni ha lefekszek vele?
Figyelt kérdés
Mellesleg szűz vagyok...azért mertem ezt megkérdezni...előre is köszönöm a válaszokat.
18/l
2010. ápr. 21. 21:47
1/2 anonim válasza:
Nem tudom hány éves vagy, de (és ezt tényleg nem oltásként mondom) nézz utána a neten magának a folyamatnak. Az hogy szűz vagy és a szűzhártyád még épp milyen befolyással bírhatna a menstruációdra? Ha egyszerűen akarnám megfogalmazni a dolgot akkor azt mondanám, hogy a szüzességed elvesztése egy mechanikai sérülés lesz a hüvelyedben (ami vérzéssel járhat ugyan, de ez nem összetévesztendő a menstruáció közben fellépő vérzéssel), mível a menstruáció hormonális dolog, ezért azt ha védekeztek nem befolyásolja egy szeretkezést. Mellesleg ha szombaton megjön, és esetleg pénteken sor kerül a nagy eseményre, miért lenne gond,ha esetleg pénteken is vérezgetnél utána már? Szerintem ha elég érett gondolkodású a partnered, tisztában fog lenni vele, hogy a női test (szűzen) így "viselkedik", ráadásul a menstruáció sem tabu az értelmes fiúknak...
2/2 anonim válasza:
megjöhet attól egy nappal korábban simán, hogy lefekszel vele. ha szűz vagy ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!