Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Policisztás petefészkek...

Policisztás petefészkek esetén mi a teendő?

Figyelt kérdés
Még csak ultrahangon voltam 2 hét múlvára kaptam időpontot, de érdekelne, hogy mi fog történni, mi következik a megállapítás után.
2014. júl. 25. 20:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Megnézik, hogy nincs- inzulinrezisztenciád, vagyis azt, hogy a szervezeted mennyire tudja vagy nem tudja felhasználni a glükózt. Valószínűleg meg kell igyál nagyon cukros vizet és nézni fogják, hogy bizonyos idő elteltével mennyi lesz a vércukorszinted. Ha ennek nem lesz jó eredménye, akkor szedned kell rá gyógyszert és diétáznod kell, vagyis nem szabad cukros ételeket, italokat fogyasztani.
2014. júl. 25. 20:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Itt nagyon jól összefoglalják a betegség lényegét: [link]
2014. júl. 25. 20:41
 3/4 A kérdező kommentje:

Az ilyen vérvizsgálat során vénából vesznek alkalmanként vért, vagy csak az ujjszurkálós módszerrel?

Most fogom a linket végigolvasni, így előtte lehet buta kérdés, de akkor lényegében csak az általa kialakulható cukorbetegséggel foglalkoznak nagyrészt? Csak mert pl nekem menstruációm sincs hónapok óta!

2014. júl. 25. 20:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Vénás vér lesz. Ha kezelik az inzulinrezisztenciát, akkor lesz menstruáció is, lesz peteérés is és megoldódhat minden probléma. A lényeg, hogy a hormonrendszer működése jó legyen.
2014. júl. 25. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!