Fél éve nem jött meg .16 éves lány vagyok és nincs rendszeres mensim. Nőgyógyászhoz nem szeretnék menni. Mi lenne a teendő?
Mit jelent a "nem rendszeres"?
Nekem 8 hónap maradt ki annak idején 16 éves koromban, viszont utána rendszeres lett.
Nekem első (15 évesen) és második(16) vérzés között 11 hónap telt el. Én későn érő típus vagyok. Most sem 28, hanem inkább 35-45 naponta jön meg.
Én is féltem a nőgyógyásztól, de ha ennyire aggódsz, ő tud legjobban megnyugtatni, hogy nincs baj, ha mégis van valami baj, akkor jobb minél előbb megtudni. Nem igaz? :)
Sok sikert!
22/L
Kérdés az, hogy élsz-e rendszeres nemi életet, és védekeztek-e?
Nem tudom milyen családban élsz, de Veled majdnem egykorú a lányom. Mindent megbeszélünk Vele...
Igaz, hogy férfi vagyok, de szoktam járni nőgyógyászhoz, ugyanis mindig elkísérem a feleségem, és a kislányomat is.
Nem láttam még olyan nőgyógyászt, aki harapna...
Én mint "felnőtt" azt ajánlom Neked kedves kid257, hogy menj el a nőgyógyászhoz (ajánlom a magánrendelést!), beszélgess vele, had vizsgáljon meg. Azt Rád bízom, hogy egyedül, baráttal, barátnővel vagy szülővel mész, de menj el :)
Megértelek,hogy nem akarsz nőgyógyászhoz menni.De ha probléma veszélye van,akkor muszáj,s ha nő nőgyógyászhoz mész,nem olyan kellemetlen.
Egyébként sok férfi aki elvégzi az orvosi egyetemet azért választja a nőgyógyászati szakot,mert perverz állat.Nagyon sok a férfi nőgyógyász,sokkal kevesebb a nő nőgyógyász.
8/8as amikor olvastalaka akkor jutott eszembe,hogy nagyon jó lenne egy net.jogsi:))
ekkora baromsá.got leirni amit te itt leírtál?
elképesztő.
kérdezőnek:a teljes megnyugvást egy általad választott orvos fogja majd nyujtani-és nyugodtan menj el-a munkáját végzi,és azt is hidd el,hogy neki ez a "terület"nerm egy intim zóna hanem egy vizsgálandó része a testednek.nem más.
ez a 99% a maradék 1% az lehet,hogy egy perverz baro.m,de ne ebből indulj ki.
nyugodtan menj-nem gáz.
Még nem probléma ez, 17 éves korodra illene beállnia.
Előbb utobb el kell majd menned valamikor nőgyógyászhoz, első alkalomra női orvost ajánlanék én is, mert éppen elég az a szituáció ott, ne tetézd még azzal, hogy egy férfi elött kell terpesztened. Majd később már nem lesz ez annyira lényeges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!