Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 12 éves vagyok most jött meg...

12 éves vagyok most jött meg másodszor a mensim és rohadtul fáj mindenem előtte, közbe, utána is! Mit csináljak hogy ne fájjon?

Figyelt kérdés

Először nem ettem semmi fájdalomcsillapítót, meg ilyesmit és annyira fájt hogy majdnem levágtam az ujjam! de csak megváltam

másodszor barátnőm segített adott csillapítót, fogta a kezem de semmit nem használt ugyanolyan rossz volt :( ráadásul véres lett a takaróm

és utána 5 nappal is rohadtul fáj de nem hasam hanem a puncim :(

mit szedjek hogy ne fájjon egyáltalán??????????

2014. júl. 25. 01:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
34%
ilyenkor maradj otthon, pihenj és ne csinálj semmiféle fizikai munkát.
2014. nov. 4. 18:54
 12/16 anonim ***** válasza:
34%
Aszpirint vegyél be erős fájdalomra.
2014. nov. 5. 20:16
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) tegnap bevettem 3 Aspirirnt meg 1 No Spát és csak 1-2 keményebb fájás volt, nem vészes, de a csípős érzés lent, még mindig iritál 1 kicsit... arra nem tudtok valamit?
2014. nov. 6. 20:26
 14/16 anonim ***** válasza:
34%
nekem van egy tippem hogy a takaród ne legyen véres. Ha erős akkor éjszakai betét, ha nem akkor nem muszáj. Feküdj hason egész éjszaka, kicsit kényelmetlen de ha alszol észre sem veszed. De megéri mert igy biztosra nem lesz véres semmid sem, nekem bevált, évek óta igy csinálom.
2014. dec. 4. 15:55
 15/16 anonim ***** válasza:

En a veres takarora azt tudom ajanlani h ejszakai betet+egy kicsi vattapamacsot tegyel be a popodhoz h "ne follyon ki" (remelem erted h mire gondolok :P) es fajasnal pedig szedd be a gyogyszert amit irtal h segitett es takard be a hasad es fekudj az oldaladon ha nagyon faj nekem ez szokott segiteni 😉😊

14\L

2015. márc. 5. 14:59
 16/16 anonim ***** válasza:
* (elozo) szovalj hasznalj ejszakai betetet es a vattapamacsot tedd oda ahol a betet veget er, h ott se follyon ki.... 😊
2015. márc. 5. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!