12 éves vagyok most jött meg másodszor a mensim és rohadtul fáj mindenem előtte, közbe, utána is! Mit csináljak hogy ne fájjon?
Először nem ettem semmi fájdalomcsillapítót, meg ilyesmit és annyira fájt hogy majdnem levágtam az ujjam! de csak megváltam
másodszor barátnőm segített adott csillapítót, fogta a kezem de semmit nem használt ugyanolyan rossz volt :( ráadásul véres lett a takaróm
és utána 5 nappal is rohadtul fáj de nem hasam hanem a puncim :(
mit szedjek hogy ne fájjon egyáltalán??????????
Készülj rá: vastagabb betéttel, fájdalomcsillapítóval ( Nospa, Algoflex M). Még egy-két alkalom és könnyebb lesz, "beáll" a szervezeted.
A fájdalmat néha én is érzek, de csak az első napokban, utána elmúlik.
Ha a későbbiekben sem csillapodik a fájdalom, akkor viszont fel kell keresned egy nőgyógyászt, aki majd segít neked. Szólj anyukádnak a bajodról.
És ne parázz, attól csak rosszabb... :)
33N
Köszi mindenkinek :D
amúgy a 2. alkalommal nem a betét tehetett róla mert 2x cseréltem + vagy 5x lezuhanyoztam, úgy hogy én ordítottam barátnőm meg kb vonszolt..
a kövire úgy fogok készülni hogy 60féle gyógyszert előkészítek meg betétet mert megölne a fájdalom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!