Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 12 éves vagyok most jött meg...

12 éves vagyok most jött meg másodszor a mensim és rohadtul fáj mindenem előtte, közbe, utána is! Mit csináljak hogy ne fájjon?

Figyelt kérdés

Először nem ettem semmi fájdalomcsillapítót, meg ilyesmit és annyira fájt hogy majdnem levágtam az ujjam! de csak megváltam

másodszor barátnőm segített adott csillapítót, fogta a kezem de semmit nem használt ugyanolyan rossz volt :( ráadásul véres lett a takaróm

és utána 5 nappal is rohadtul fáj de nem hasam hanem a puncim :(

mit szedjek hogy ne fájjon egyáltalán??????????

2014. júl. 25. 01:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
26%
ez így lesz. pálinka. de komolyan egy feles
2014. júl. 25. 01:19
 2/16 anonim ***** válasza:
41%
A véres takaró ellen rendes éjszakai betétet használj. Ha az se elég, akkor elég durva vérzésed van. És ha tényleg annyira fáj és nem csak arról van szó, hogy szokatlan ez az új fajta fájdalom, akkor nospa (azt hiszem vényköteles, de nem vagyok biztos benne, így ehhez lehet orvos kell). Ha nem a hasad hanem a puncid fáj én arra tippelek, hogy nem cseréled elég gyakran a betétet és a vér "kicsípte", mint a kisbabáknál a pisi a feneküket. Erős vérzésnél akár óránként is kell, gyengébbnél lehet elég 4 óránként, de ha véráztatta betétben vagy az nem tesz épp jót a lenti dolgoknak. Ha tényleg elviselhetetlenül fáj és rengeteg a vér, akkor pedig nőgyógyász. Ő talán tud segíteni. De egyébként várd meg a következő alkalmat. Nekem anno úgy jött meg, hogy október eleje. Csak kevés, alig valami, azt hittem ennyi az egész, aztán december végén kb mint a niagara. Harmadik alkalomra, ami 1 hónappal később volt, viszont már nem volt para. Az első pár napban szószó sok volt, de közel se annyi, mint decemberben. Mondjuk nekem nem fájt sehol, max a tudat, hogy ömlik belőlem a vér... :D
2014. júl. 25. 07:57
 3/16 anonim válasza:
46%

Készülj rá: vastagabb betéttel, fájdalomcsillapítóval ( Nospa, Algoflex M). Még egy-két alkalom és könnyebb lesz, "beáll" a szervezeted.

A fájdalmat néha én is érzek, de csak az első napokban, utána elmúlik.

Ha a későbbiekben sem csillapodik a fájdalom, akkor viszont fel kell keresned egy nőgyógyászt, aki majd segít neked. Szólj anyukádnak a bajodról.

És ne parázz, attól csak rosszabb... :)

33N

2014. júl. 25. 09:45
 4/16 anonim ***** válasza:
0%
Advil Ultra Forte. Nekem segít. Mondjuk igaz néha 4-et is beszedek (3 az ajánlott, de most arra a pár napra nem lesz tőle bajom).
2014. júl. 25. 11:29
 5/16 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek :D

amúgy a 2. alkalommal nem a betét tehetett róla mert 2x cseréltem + vagy 5x lezuhanyoztam, úgy hogy én ordítottam barátnőm meg kb vonszolt..

a kövire úgy fogok készülni hogy 60féle gyógyszert előkészítek meg betétet mert megölne a fájdalom

2014. júl. 25. 23:29
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
barátnőd vonszolt be a zuhany alá? hány éves hogy meztelenül cipel téged mikor mensizel?:D ahhoz gyomor kell :D
2014. júl. 26. 00:37
 7/16 A kérdező kommentje:
14 de hogy jön ez ide?
2014. júl. 26. 13:27
 8/16 anonim ***** válasza:
18%
Indulj nőgyógyászhoz
2014. júl. 28. 14:21
 9/16 A kérdező kommentje:
a nődoki csak ilyen alap fájdalom csillapítókat mondott, de nem használnak...
2014. júl. 28. 20:06
 10/16 anonim ***** válasza:
38%
No Spa görcsoldó gyógyszer.
2014. nov. 4. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!